Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu mai vrea un copil? Iată ce a postat vedeta!

Bianca Drăgușanu mai vrea un copil? Iată ce a postat vedeta!

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu este o personalitate extrem de cunoscută în România, în special datorită relațiilor pe care le-a avut cu bărbați cunoscuți.

În toamna anului 2016, Bianca a devenit mamă pentru prima dată. Aceasta a născut o fetiță, Sofia Natalia, oferindu-i lui Victor Slav cel mai frumos cadou pe care îl putea primi vreodată. Cu toate acestea, blondina nu s-a sfiit să recunoască în nenumărate rânduri că și-ar mai dori un copil. Deși are tot ceea ce își dorește și își iubește foarte mult fetița, aceasta a spus că singurul lucru ce ar împlini-o cu adevărat ar fi să devină mamă pentru a doua oară.

În timp ce era la mare, alături de soțul său, Alex Bodi, Bianca a acordat un interviu și a spus că își mai dorește încă doi copii, deoarece sentimentul de a fi mamă este cel mai frumos sentiment pe care o femeie îl poate trăi. „Mai vreau doi copii și vreau să fiu sănătoasă să mă bucur de tot ce am obținut până acum, pentru că am tot ce mi-a dorit vreodată”, au fost cuvintele blondinei.

Fanii săi au început să considere aceste vorbe ca fiind din ce în ce mai serioase, deoarece, la scurt timp după aceea, Bianca a postat un filmuleț cu un bebeluș, chiar pe pagina sa de Instagram. Așadar, se pare că vorbele vedetei sunt adevărate, iar dorința ei de a fi din nou mamă este din ce în ce mai arzătoare.

Mai mult decât atât, se pare că aceasta vrea să fie pregătită pentru apariția posibilului copil și vrea să își facă o intervenție chirurgicală. „Vreau și eu să-mi fac nasul. Am făcut la un moment dat o ridicare de vârf, dar nu am făcut rinoplastie și eu vreau așa să fie mai mic, mai îngust, tot îi explic lui că nările ar trebui să aibă o formă astronomică. Chiar îmi doresc să-mi fac această rinoplastie”, a declarat Bianca în cadrul unei emisiuni TV…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies