Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles pentru Alex Bodi, după ce a rămas singur: „Karma”

Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles pentru Alex Bodi, după ce a rămas singur: „Karma”

de Clara

Zilele trecute, Daria Radionova a confirmat despărțirea de Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Deși cauza încă nu se știe, pare că nu mai există cale de împăcare între cei doi, Daria fiind, deja, înapoi în Londra.

La scurt timp după ce Daria a făcut anunțul, Bianca a postat un mesaj cu subînțeles, destinat chiar fostului ei partener: „Timpul descoperă adevărul. Karma”.

După ce rusoaica a recunoscut ruptura dintre ea și Bodi, acesta a ironizat-o, iar fosta lui logodnică a reacționat imediat, spunând că a repetat greșelile făcute cu Bianca și în relația cu ea.

„Nu am menționat nimic rău despre tine. Și tu…ce ai făcut? Dar așa cum am spus, dacă mă provocați, atunci veți dispărea ca penele în vânt. În situația ta delicată, ți-aș recomanda să mă lași în pace și să nu vorbești de rău despre mine. Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos, demn…Spune multe despre tine. Yah! Bărbații adevărați nu se comportă așa. Îți repeți constant greșelile cu fiecare relație. Respectă-te măcar pe tine și încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață!

Când am fost într-o relație, ai vorbit complet opus despre acea femeie. Că a fost amantă, este prostituată, psihopată. Că mă copiază, că este obsedată de mine, că și ea este obsedată de tine, că, dacă o suni, poate fi în fața casei tale în 5 minute (dar nu o vrei), că îi roagă pe oameni să întrebe…. Că ai nevoie de ea să ia actele de la poliție și să te prefaci că e sfântă acum? Nu cred că va funcționa, ea nu este la fel de proastă să creadă minciunile tale pentru a 100-a oară.

Nu trebuie să vorbești despre mine, nu trebuie să mă ameninți. Și, așa cum am spus mai înainte, lasa-mă să plec în pace și nu mă mai provoca. Cred că te-ai blocat în propriile minciuni”, a fost mesajul Dariei, potrivit cancan.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies