Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles pentru mama și sora lui Bădălău

Bianca Drăgușanu, mesaj cu subînțeles pentru mama și sora lui Bădălău

de Clara

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu nu are o relație foarte bună cu mama și cu sora lui Gabi Bădălău. Aceasta a postat un filmuleț în mediul online și a vorbit despre cele întâmplate, într-un mod mai puțin obișnuit.

„Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo e locul tău. Insistă, să te latre și câinele când o să intri în ogradă”, a spus Bianca Drăgușanu în mediul online.

„A fost lângă mine un an și este în continuare. De ce să te legi la cap fără să te doară? De ce aș mai face lucrul ăsta (n.r. – să se căsătorească), dacă eu sunt super bine așa, nu-mi lipsește nimic, am copil, am familie? Pentru petrecere, ok, fac, pentru rochie. Dacă o veni momentul, diamantul, inelul îți dai seama că o să zic «da». Dacă o să fiu convinsă că o să fie pentru totdeauna”, a spus aceasta, conform wowbiz.ro.

Bianca Drăgușanu a negat, acum ceva timp, că nu s-ar înțelege cu mama lui Bădălău

„E aberant. Nu e adevărat. Acest subiect nu are legătură cu mine niciodată. Nu există acest scandal. Cineva care nu are ocupație inventează subiecte. La cum sunt eu și mă știe toată lumea, mie, dacă mi se spune ceva de genul, în secunda doi expun pe media, pe Instagram-ul meu și știe toată lumea dacă e adevărat sau nu.

Sunt persoana care nu se ascunde și nu își poate ascunde stările, nu am de ce. Dacă exista vreun conflict, eu îl dau «la populație» pe tavă. Nu există niciun conflict în momentul de față și aș ruga să nu mă provoace nimeni că, dacă intri în mocirlă, te mănâncă porcii. Nu se ceartă nimeni cu nimeni”, a spus Bianca Drăgușanu pentru cei de la wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies