Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, mesaj dur referitor la mamele care trec prin depresia postnatală: „Este un pretext de a sta și a nu face nimic”

Bianca Drăgușanu, mesaj dur referitor la mamele care trec prin depresia postnatală: „Este un pretext de a sta și a nu face nimic”

de negriuelena

Este un fapt bine cunoscut că o mulțime de femei trec prin așa-numita depresie postnatală, iar în ultimul timp tot mai multe vedete au vorbit despre acest subiect delicat, iar printre ele se numără și Bianca Drăgușanu.

Aceasta a avut un mesaj dur referitor la mamele care spun că suferă de acest tip de depresie, considerând nu este altceva decât un pretext al lor de a sta degeaba, întrucât nu au „ocupații”.

Bianca Drăgușanu a oferit un interviu pentru Ciao, unde a explicat percepția sa în legătură cu depresia postnatală și mamele care susțin că suferă de aceasta.

„Unele femei intră în depresii postnatale pentru că n-au ocupații. Dacă ești o femeie ocupată și vrei să-ți revii fizic și, totodată, și psihic, pentru că nu e ușor să treci printr-o situație de genul acesta, trebuie să fii foarte activă. N-ai cum să nu-ți revii”, a spus blondina.

Bianca Drăgușanu a povestit și din propria experiență faptul că ea nu a simțit depresia postnatală, argumentând că s-a menținut în permanență ocupată, așadar nu a avut timp pentru a suferi. Blondina a precizat că, din punctul său de vedere, numai femeile care nu au treburi de făcut ajung să fie în depresie postnatală.

„Nu există depresii postnatale, consider că asta este o prostie, este un pretext de a sta și de a nu face nimic, și atunci, vezi, Doamne, intri în depresie. Nu! Eu am fost ocupată și nu mi-am permis luxul de a intra în depresie…

La trei zile după ce am născut, eu eram la atelier mă gândeam ce rochii să mai fac și-mi vedeam de treburile mele și de contractele mele. După părerea mea, nu există depresie postnatală, există pretexte ca să nu faci nimic. Consider că doar femeile fără ocupație intră în depresie”, a mai spus aceasta.

Sursa: anamariavasile.net

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies