Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu neagă relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu neagă relația cu Gabi Bădălău

de Buinoschi Andreea

Bianca este atât de secretoasă, că nimeni nu știe ce se întâmplă cu viața sa. Deși a fost surprinsă de paparazzii cancan.ro și paparazzii spynews.ro în compania lui Bădălău, de mai multe ori, în urmă cu doar două zile, aceasta a negat orice relație pe care ar avea-o cu milionarul.

Mai mult decât atât, ieri, pe pegina sa de Instagram, blondina a postat mai multe fotografii cu buchetul de trandafiri primit de la Bădălău. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu acordat pentru XNS, aceasta a spus că nu este cu nimeni, dar și că, dacă ar fi, nu ar mai vorbi în mod public despre acest lucru.

„Datorez explicații cuiva? Când mă vezi la Starea Civilă, apoi o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci, nu am ce să-i explic nimănui. (…) Oficial, nu există nimeni în viața mea; neoficial, nu știu, nu mă întreba, că nu vreau să vă spun”, a spus fosta prezentatoare, pentru emisiunea lui Dan Capatos.

În urmă cu mai mult timp, se specula că Bianca și Bădălău s-ar fi despărțit din cauză că aceasta și Alex Bodi ar mai fi păstrat legătura. Bianca a lămurit și acest aspect, spunând că, de fapt, el este cel care a căutat-o și au vorbit despre plângerea pe care a depus-o împotriva lui.

„Poate să facă 50.000 de plângeri (…). Doamna declară multe chestii referitoare sau cu aluzie la mine, ca de multe dăți, dar se pare că nu știu câtă credibilitate mai are. În primul rând, eu nu vreau să îi mai intru în jocul ăsta murdar și am evitat asta aproape trei luni. Am evitat total orice provocare venită din partea dânsei și să public această chestie nu cred că este un beneficiu pentru mine, având în vedere viața mea, punctul în care mă aflu, relația în care mă aflu, deci nu m-ar avantaja sub nicio formă”, a spus Bodi, pentru emisiunea difuzată la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..