Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu nu se lasă. O dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu

Bianca Drăgușanu nu se lasă. O dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu

de Clara

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu sunt pe punctul de a da naștere unui scandal și mai mare. Bianca a decis să o dea în judecată pe fosta soție a lui Gabi Bădălău și a vorbit despre acest lucru cu cei de la playtech.ro.

Bianca este foarte deranjată de ceea ce artista spune despre ea și a decis să acționeze în instanță. Chiar dacă păreau să fi îngropat securea războiului, situația se dovedește a fi diferită, iar cele două urmează să ajungă la cuțite mai rău decât ultima dată.

„Am contactat avocații. Eu am cartea de muncă, declarațiile sale dăunează imaginii mele. Avem și legi în România, am și avocați, am și bani. Ea e ca o coropișniță, e cazul să mă lase în pace.

Cred că, la nivelul subconștientului, mă divinizează, vorbind despre un om pe care nu-l cunoaște. La început, îmi trimitea mesaje despre cât de mult mă apreciază, că sunt un model pentru ea, că sunt o femeie puternică și poate copiii noștri vor petrece timp împreună… Are o problemă direct cu mine, a pus-o și pe maică-sa să mă hărțuiască. Nu eu am divorțat-o. E cazul să-și vadă de viața ei”, a spus Bianca pentru cei de la playtech.ro.

„Problema e că sunt foarte supărată pe această ființă, cum își permite ea să-mi jignească mie copilul? Până când, domnule Capatos, îi trimite mesaje de pe telefonul lui Gabi, o face în tot felul pe Claudia?

Nu pot să-i pronunț numele la așa duduie, își permite ea să jignească pe cineva pe care nu a cunoscut în viața ei. Claudia își crește copiii singură, ea nu se plimbă prin vacanțe cu diverși… Femeia asta, dacă era pe mâna mea, ferească Dumnezeu, dacă eram mama ei, a doua zi, o desfiam”, a spus mama Claudiei Pătrășcanu, în cadrul emisiunii XNS…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies