Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, primele imagini în rochie de mireasă

Bianca Drăgușanu, primele imagini în rochie de mireasă

de Buinoschi Andreea

Nunta anuli 2021 este pe cale să înceapă. După doar o săptămână petrecută în Maldive, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să își unească destinele în fața lui Dumnezeu. Nici bine nu s-a întors în țară, că blondina deja probează rochiile de mireasă.

Fericită datorită evenimentului care se apropie, fosta iubită a lui Alex Bodi le-a arătat și fanilor ce rochii i-au plăcut cel mai mult. Aceștia sunt extrem de nerăbdători să o vadă la brațele lui Gabi Bădălău, la fel de nerăbdători ca însăși mirele.

Mai mult decât atât, potrivit celor de la spynews.ro, Claudia Pătrășcanu a declarat pentru cei de la Antena Stars că da, într-adevăr, Bianca și fostul ei partener urmează să se căsătorească.

„Sper ca fata asta să-i bage mințile în cap, să îl facă să înțeleagă că nimeni nu are nimic cu el, că vreau doar să-mi cresc copii liniștită. Nu o cunosc pe Bianca Drăgușanu, nu am vorbit niciodată, am văzut-o doar șa tv. Le doresc tot binele din lume și chiar să fie fericiți. Eu vreau să divorțez cât mai repede ca ei să facă ce doresc mai departe fericiți. Nu Bianca Drăgușanu m-a despărțit de Gabi, au fost alte probleme”, a spus artista potrivit celor de la fanatik.ro.

Mai mult decât atât, pentru aceeași sursă, Bianca a oferit câteva declarații, spunând că ea nu a intervenit în relația celor doi. „Eu nu am destrăbălat familii, cu atât mai mult pe a lui Gabi. Ei sunt în divorț de aproape doi ani. Eu nu am treabă cu familia și copiii lor. Eu sunt o femeie singură și independentă.

El este un bărbat singur și independent. Dacă el și fosta soție au probleme este fix problema lor, nu știu de ce mă bagă pe mine în discuția lor? Că nu-și vede copiii din cauza mea? De unde aberațiile astea, pentru că sunt efectiv aberații, eu nu m-am băgat în așa ceva”, a mărturisit aceasta, pentru fanatik.ro.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..