Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, răsfățată cu un cadou de milioane

Bianca Drăgușanu, răsfățată cu un cadou de milioane

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu trăiește ca în povești. Aceasta primește cadouri extrem de des, multe dintre ele fiind făcute fără nicio ocazie. Ultima atenție de care a avut parte a venit chiar când se afla în sala de sport.

Recent, fosta prezentatoare de la Kanal D le-a arătat fanilor că are parte de surprize în orice moment al zilei. Blondina s-a lăudat pe pagina sa de Instagram cu un buchet imens de trandafiri, primit chiar în timp ce se afla la antrenament. Cu toate acestea, nu se știe dacă bărbatul care i-a oferit florile este chiar Gabi Bădălău sau altcineva, dar gestul a făcut-o extrem de fericită pe blondină.

„Îmi iubesc viața foarte mult! Sunt un om foarte vesel și foarte fericit”, a spus aceasta, în timp ce le arăta internauților buchetul de trandafiri.

În urmă cu aproximativ trei luni, după ce s-a întors din Maldive, Bianca a fost invitată în emisiunea Teo Show, unde a vorbit despre o posibilă căsătorie. „Aparențele înșală, dar acum chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Din toate punctele de vedere. Eu îmi permit orice fel de vacanță și am plecat singură în vacanță. Și de acolo am plecat cu cineva în altă vacanță. Nu a fost ceva planificat, am zis vreau să merg în Maldive și să fac poze mișto. Am plecat singură în Dubai, de acolo am plecat cu cineva în altă vacanță. Nu a fost ceva planificat, doar am vrut în Maldive. Am încercat să o conving pe Ramona să vină cu mine în Maldive, dar n-a vrut. Aparențele înșală, nu mă luați așa cu «convinsă», așa a vrut universul.

Nu discut despre altcineva. Oamenii care sunt fericiți nu doresc să-și expună fericirea. În primul rând, sunt fericită eu, mai există oricum cineva în viața mea care mă face fericită. Trăiesc viața pe care o merit și pe care mi-am dorit-o întotdeauna. Nu vreau să vorbesc despre partenerul meu de viață, vreau să vorbesc despre mine – sunt bine! Am un copil sănătos, am o afacere care funcționează, am prieteni lângă mine. Da, mă mărit… cândva! A treia oară, cu noroc, am mai spus”, a declarat creatoarea de modă…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies