Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, reacție acidă pe internet

Bianca Drăgușanu, reacție acidă pe internet

de Buinoschi Andreea

Pe cât de îndrăgostit este Gabi Bădălău de Bianca, pe atât de revoltată este blondina pe cei care o vorbesc de rău. O postare a sa de pe Instagram pare să fie un avertisment la adresa unei persoane care nu a spus cuvinte prea frumoase despre ea.

Nici bine nu s-a urcat în avionul care avea să o aducă în România, că Bianca a postat o fotografie, alături de cuvintele: «Bitch, watch your mouth (n.r.: C#&^@, ai grijă ce scoți pe gură)”, semn că este cu ochii pe respectiva persoană. Momentan, nu se știe despre cine este vorba, dar cert este că blondina nu va tolera un astfel de comportament.

De aproximativ două zile, Bianca și Bădălău s-au întors din Maldive, unde s-au distrat împreună o săptămână. Bărbatul este atât de îndrăgostit de ea, încât s-a oferit să plătească întreaga vacanță, doar pentru a o cuceri pe blondină. Conform celor de la fanatik.ro, aceștia s-au distrat într-unul dintre cele mai luxoase resorturi din Maldive, unde doar cazarea a fost 15.000 de euro.

În plus, masa a costat aproximativ 600 de euro. La un calcul estimativ, deducem că, pentru luxul de care Bianca a beneficiat, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu a scos din buzunar aproximativ 50.000 de euro, potrivit sursei menționate anterior.

Mai mult decât atât, chiar și prietenii milionarului au spus că acesta este îndrăgostit până peste cap și chiar îi face Biancăi declarații mărețe. „E atât de înnebunit după ea, încât nu știe ce să-i mai facă să-i intre în grații. Nu a fost după nicio femeie așa. Bianca nu i-a făcut absolut nimic, lui i s-au aprins călcâiele dintr-odată după ea, că ei se știu de prin oraș, acum că a prins-o singură. El aștepta de multă vreme momentul, însă Bianca era cu Bodi și înainte de el cu cine a mai fost. Până la urmă, uite că dorința i-a fost împlinită lui Gabi, să fie cu Bianca. E atât de îndrăgostit de ea, încât îi spune că vrea să fie cu ea pentru totdeauna”, au declarat surse apropiate, pentru fanatik.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..