Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, reacție necontrolată: „Sunteți unele atât de proaste încât să…”

Bianca Drăgușanu, reacție necontrolată: „Sunteți unele atât de proaste încât să…”

de negriuelena

Bianca Drăgușanu este în permanență în prim-plan cu certurile și împăcările sale repetate cu Alex Bodi,

dar de data aceasta motivul pentru care a ajuns în atenția presei nu are legătură cu soțul său, ci cu fetița sa, Sofia, în vârstă de aproape trei ani.

Vedeta a avut o ieșire nervoasă pe contul său de Instagram, după ce mai multe persoane au criticat-o pentru felul în care fetița sa se joacă cu cățelușa familiei.

Blondina nu și-a putut controla nervii și a reacționat dur, jignindu-i pe urmăritorii care i-au făcut observație.

Bianca Drăgușanu și-a pierdut controlul pe contul său de Instagram.

Aceasta a răbufnit și le-a spus celor care o critică ce părere are despre situație, considerând că exagerează cu lucrurile pe care i le reproșează.

Vedeta a precizat că animalul familiei nu este în pericol când fetița sa se joacă cu el și că nu i-ar permite Sofiei să îi facă vreun rău.

„Foarte multă lume se agită pentru că fetița mea, Sofia, o spală cu buretele ei de dimineață pe Bella, cățelușa mea. Băi idioatelor, burețelul ăla nu e abraziv.

Băi idioato care ești tu idioată, buretul ăla e un burețel de jucărie, copilul meu nu chinuie animalele și n-aș lăsa să chinuie un animal,

dar dacă ești atât de proastă și sunteți unele atât de proaste încât să vă grăbiți să judecați niște chestii doar așa pe care le vedeți fugitiv”, a transmis Bianca Drăgușanu pe Instagram Story…

Sursa: viva.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies