Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu reacționează, după ce a ajuns imaginea unui studio de videochat

Bianca Drăgușanu reacționează, după ce a ajuns imaginea unui studio de videochat

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăgușanu a ajuns imaginea unui studio de videochat. Acest lucru a stârnit numeroase reacții pe Internet și acestea au ajuns și la urechile fostei prezentatoare de la Kanal D.

Creatoarea de modă nu este afectată de ceea ce gurile rele au de spus desprea ea. Aceasta este foarte mulțumită de ceea ce a realizat, deoarece contractul pare să îi fi adus foarte mulți bani, iar acest lucru este mult mai important decât ceea ce crede lumea despre ea.

„Cred că cei care comentează și-ar dori mult să fie în locul meu, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru mine este doar un alt contract de imagine. Sloganurile acelea nu sunt puse de mine. Este un contract de imagine. Nu mă interesează ce comentează lumea şi cred ca ăştia, cârcotoaşii, şi-ar dori mult să fie în locul meu”, a spus vedeta pentru cei de la Antena 3.

Cu toate că îi merge foarte bine pe plan financiar, nu același lucru îl putem spune și despre sectorul sentimental. Bianca se pare că nu mai este cu Gabi Bădălău, după ce acesta ar fi jignit-o chiar de față cu Claudia Pătrășcanu.

„Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu «du-te, vino». El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic, pentru că nu este cazul și nici momentul.

De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit, o să fie cu noroc!”, a spus Drăgușanu, în urmă cu ceva vreme, pentru cei de la Antena Stars.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..