Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu reacționează, după ce a fost filmată când a sărit cu cuțitul la prietenul lui ALex Bodi

Bianca Drăgușanu reacționează, după ce a fost filmată când a sărit cu cuțitul la prietenul lui ALex Bodi

de Clara

Ieri, cei de la cancan.ro au publicat o filmare în care Bianca are mai multe ieșiri violente. Aceasta, extrem de deranjată de acuzațiile pe care fosta soție și unul dintre prietenii lui Bodi i le-au adus, a avut niște reacții extrem de violente. Acum, blondina a făcut primele declarații despre acest incident.

„Bună ziua tuturor! Doi-zece, probă de microfon. Voiam să vă spun că ce e mult și prost oricum trece și că viața mea este una minunată! Și că sunt înconjurată de prieteni puțini, dar adevărați. Iar acum mă duc să mă întâlnesc cu avocatul meu, pentru că urmează să se complice puțin situația și pentru că trebuie să aranjăm lucrurile în ordine. (…).

Ceea ce eu voiam să vă aduc aminte despre mine este o frază după care mă ghidez în viață – și nu mă ghidez de acum, de ieri, de alaltăieri, mă ghidez dintotdeauna – și mă reprezintă foarte tare. Adică, v-am tot spus despre mine: eu și când nu mai pot, tot mai pot puțin. Ei bine, se pare că am ajuns în situația în care mi-am dat seama că acel puțin contează mai mult decât tot. Sunt foarte motivată să muncesc, să-mi duc afacerile și contractele la un nivel superior și cred că tot ceea ce mi se întâmplă este în binele meu. Și ca să mă facă mai puternică, și mai frumoasă, și mai deșteaptă, și mai înțeleaptă, și mai iubită. Pentru că sunt foarte iubibilă și sunt foarte iubită, și sunt foarte fericită. Am o viață minunată! Minunată!”, a spus aceasta, pe pagina sa de Instagram.

Așadar, Bianca este dispusă să își facă dreptate și este în stare de orice pentru a ieși învingătoare. Aceasta vrea să apeleze la ajutorul instanței, pentru a se asigura că lucrurile se vor așeza exact așa cum trebuie și nu vrea să renunțe la lupta în care este implicată.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies