Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu reacționează, după ce a primit o reclamație

Bianca Drăgușanu reacționează, după ce a primit o reclamație

de Clara

Extravagantă din fire, Bianca Drăgușanu ia decizii mai puțin obișnuite și în ceea ce privește animalul de companie, nu doar în ceea ce o privește pe ea. Fosta prezentatoare a decis să vopsească urechile și coada câinelui ei în roz, motiv pentru care a primit o plângere din partea unei persoane.

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație, pentru că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz». (…) Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnologie. (…)

A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană”, a spus Bianca pe pagina sa de Instagram.

Bianca Drăgușanu a mai fost implicată într-un scandal în urmă cu ceva timp

„Dacă ai avea ceva de câștigat, aș înțelege, dar așa, gratuit, asta înseamnă că mă-ta e proastă, iar tu ești dobitoc. De exemplu, asăzi, când m-am dus la atelier, un muncitor parca într-un loc găsit la întâmplare. L-am întrebat dacă mă lasă să stau cinci minute în locul lui și mi-a zis că da. Vine șeful lui și îi zice să nu mă lase, la care eu, foarte politicoasă, îi spun șefului prost că l-am rugat pe muncitor. (…) Bă, ești prost? Du-te dracu în copac!

Sper să-i fie ziua și viața așa cum îi este sufletul. L-am blestemat suficient. Mi-am dat seama că, atunci când sunt în trafic, pot înjura timp de cinci minute, fără să mă repet. Pot înjura, ceva groaznic, de toate înmormântările, rudele, tot. Mie mi se pare incredibil cât de răi pot fi unii oameni gratuit”, a spus aceasta în mediul online.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies