Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu reacționează, după ce Bădălău ar fi jignit-o

Bianca Drăgușanu reacționează, după ce Bădălău ar fi jignit-o

de Clara

Cei de la spynews.ro au publicat, în urmă cu doar câteva zile, o discuție halucinantă care a avut loc între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Afaceristul a jignit-o pe aceasta chiar în fața fostei sale partenere din cauza comportamentului ei.

„De ce îi permiți atât de multe lucruri, să-ți facă copiii săraci? Cum, măi Gabi, că un bărbat”, a spus Claudia. „E o psihopată și o nebună”, a adăugat Gabi Bădălău. „Tu te-ai afișat cu ea și acum o faci psihopată și nebună?”, a concluzionat artista, conform sursei menționate anterior.

Deși Bianca nu a făut nicio remarcă directă cu privire la acest lucru, fosta prezentatoare a făcut o postare care a ridicat foarte multe semne de întrebare: „Țineți minte că e greu să ierți, dar cel mai greu este să ai încredere din nou”.

După ce conversația a fost făcută publică, Gabi Bădălău a făcut câteva declarații despre acest lucru pentru Antena Stars. Omul de afaceri suține că respectiva convorbire a fost dată de către Claudia Pătrășcanu, fosta lui soție și că nu este vinovat cu absolut nimic, deoarece nu a pronunțat nici măcar o dată numele Biancăi Drăgușanu. Cu toate acestea, tot pentru Antena Stars, Claudia a mărturisit că discuția era despre actuala lui iubită.

„În primul rând, acea înregistrare este dată de Claudia. Este o discuție de foarte mult timp. Probabil vă dați și voi seama de caracterul ei dacă dă înregistrări… Nu era vorba de Bianca, nu cred că am pronunțat numele Bianca.

Nu era în discuția asta. Înregistrarea e de foarte mult timp. Nu am vorbit despre ea. Nu am cum să o jignesc pe Bianca, pentru că nu mi-a făcut nimic și am o relație civilizată cu ea. (…) Indiferent despre cine e vorba, nu este problema nimănui”, a spus aaceristul pentru cei de la Antena Stars.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies