Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre conflictul violent dintre ea și Alex Bodi: „Să vedem în ce măsură este dispus să…”

Bianca Drăgușanu rupe tăcerea despre conflictul violent dintre ea și Alex Bodi: „Să vedem în ce măsură este dispus să…”

de negriuelena

Bianca Drăgușanu s-a certat și împăcat de multe ori cu Alex Bodi și, când toată lumea credea că cei doi au ajuns într-un punct stabil al relației lor, odată ce s-au căsătorit, lucrurile au luat altă întorsătură.

La trei luni după ce au devenit soț și soție, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt implicați într-un scandal nou, după ce blondina apăruse cu vânătăi pe mâini, semn că ar fi fost agresată de soțul său.

Aceasta a fost surprinsă în fața unui restaurant purtând o discuție aprinsă cu soțul său, acesta reacționând destul de violent.

Alex Bodi a anunțat de curând că el și Bianca au decis să divorțeze și nu mai este loc de împăcare, iar în urmă cu puțin timp aceasta a rupt tăcerea despre relația dintre ei.

Bianca Drăgușanu a declarat pentru Spynews cum stau lucrurile între ea și Alex Bodi în acest moment.

 „Lucrurile stau foarte bine şi o să fac o conferință de presă cu soţul meu şi o să vorbim despre relaţia noastră. Eu şi soţul meu nu avem planuri.

 După ce iau premiul, o să vorbesc. Pentru mine adevărul este o provocare. Bineînţeles că îl iubesc în continuare pe Alex.

Mă simt mândră pentru că sunt o femeie cu demnitate. Fiecare om are dreptul să comenteze sau nu.

Fum fără foc nu iese şi îl aşteptăm pe soţul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite lucruri”, a spus Bianca Drăgușanu…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies