Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu s-a certat cu fosta soție a lui Bodi chiar în casa lui Bădălău!

Bianca Drăgușanu s-a certat cu fosta soție a lui Bodi chiar în casa lui Bădălău!

de Clara

Se pare că niciuna dintre persoanele care intră în viața lui Alex Bodi nu are o viață ușoară. După ce au fost rivale, Bianca și Iulia Sălăgean ar fi devenit prietene extrem de bune, dar nu a durat foarte mult și rivalitatea a apărut din nou.

Mai mult decât atât, potrivit celor de la cancan.ro, se pare că cele două blondine s-ar fi certat chiar în casa lui Bădălău și, pentru ca spiritele să nu se încingă și mai tare, afaceristul a trebuit să intervină. După ce ar fi pus la cale un plan împotriva lui Bodi, cele două ar fi ajuns din nou la cuțite.

Conform sursei menționate anterior, scandalul ar fi avut loc chiar de Ziua Îndrăgostiților, când Iulia, Bianca și Valentin Brăescu, unul dintre prietenii fostei prezentatoare, au mers acasă la Bădălău. Deși totul începuse cum nu se poate mai bine, lucrurile au degenerat, iar fostele soții ale afaceristului au dat naștere unui scandal în toată regula.

„S-au certat în casa lui Gabi Bădălău. A fost un scandal-monstru între ele!”, au spus persoanele care au fost de față, conform cancan.ro. Se pare că cel care ar fi început scandalul ar fi fost chiar Valentin, care a mărturisit că Bianca ar vorbi-o de rău pe Iulia. Mai mult decât atât, bărbatul a adăugat că fosta soție a lui Victor Slav mai spune că ea este cea care o întreține pe Iulia în București și nu a durat mult până când lucrurile au luat o întorsătură mai puțin plăcută.

Cearta dintre ele ar fi fost atât de aprinsă, încât Gabi Bădălău ar fi încercat să le liniștească, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Mai mult decât atât, potrivit aceleiași surse, scandalul din acea seară ar fi fost confirmat chiar de către vecinii lui Bădălău, care au spus că țipetele femeilor s-au auzit în tot blocul…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies