Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău?

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău?

de Clara

Bianca Drăgușanu a reușit, încă o dată, să atragă atenția asupra sa. În urmă cu doar câteva zile, blondina declara că între ea și Gabi Bădălău nu a fost nimic mai mult decât o relație de prietenie și că ar fi încercat să fie împreună, dar nu s-a concretizat nimic.

Recent, blondina a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii făcute în timpul vacanței din Maldive, unde a plecat alături de Bădălău, alături de cuvintele „Love You” (n.red. – Te iubesc). Cum cu Alex Bodi este în plin scandal, singura persoană căreia putea să îi transmită aceste cuvinte este Gabi Bădălău.

Bianca a acordat un interviu pentru cei de la Antena Stars și a vorbit despre presupusa relație pe care a avut-o cu milionarul. „În momentul ăsta, suntem prieteni. Nu este nimic, decât că este un om extraordinar de frumos, cu o grămadă de calități. Este un bărbat perfect, merită tot ce-i mai bun în lumea asta, dar nu sunt făcută pentru el și nici el pentru mine, cred. Cred că știe”, a mărturisit fosta prezentatoare.

Și Gabi Bădălău a fost la fel de degajat în ceea ce privește relația cu blondina. Acesta a făcut și o ironie la adresa vacanțelor pe care le-au petrecut împreună, spunând că nimic în viață nu se întâmplă pur și simplu. „Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e perfect, totul e așa cum trebuie să se întâmple. Totul e lăsat în voia Domnului, totul se întâmplă cu un scop. Nimic nu e întâmplător”, a mărturisit omul de afaceri, conform celor de la cancan.ro.

Din ecuație nu a fost exclusă nici Claudia Pătrășcanu, fosta soție a lui Bădălău. Cântăreața susține că în relația lor a fost implicată și Bianca, cei doi iubiți având discuții indecente în preajma copiilor. „Când au ajuns acasă, copiii mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-am întrebat pe el și mi-a spus: «Mami, tati a vorbit tot drumul în mașină cu Bianca». Deci, pe el nu-l interesează acești doi copii. În ce anturaje îmi duce copiii, ce se întâmplă cu el?! Sunt disperată! Credeți-mă!”, a spus artista, potrivit sursei menționate anterior…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies