Home Stiri mondene Bianca Drăguşanu, scandal de zile mari cu Gabi Bădălău în timpul vacanţei de la munte

Bianca Drăguşanu, scandal de zile mari cu Gabi Bădălău în timpul vacanţei de la munte

de Clara

Bianca Drăguşanu pare să nu aibă parte de o viaţă amoroasă prea liniştită. Aceasta a decis să plece la Sinaia în weekendul ce tocmai s-a încheiat, şi nu singură, ci alături de Gabi Bădălău. Cu toate acestea, lucrurile nu au mers deloc aşa cum ar fi plănuit.

Cei doi se ceartă extrem de des şi, de data aceasta, motivul ar fi fost gelozia ambilor parteneri. Potrivit celor de la click.ro, lucrurile pe care şi le-au reproşat au fost atât de dure, încât Bianca a rămas singură cu bagajele, fiind nevoită să le care pe cont propriu, iar vacanţa lor pare că a fost ruinată.

Bianca şi Gabi Bădălău încă sunt împreună, deşi, la începutul acestei veri, omul de afaceri declarase că relaţia lor se încheiase definitiv şi că, în ciuda zvonurilor, nu aveau în plan nicio nuntă.

„Într-adevăr, am avut o relație cu Bianca. Toată lumea știe, nu este nimic de ascuns. Nu mai avem, nu ne mai leagă nimic din punct de vedere sentimental. Nu ne mai leagă nicio relație. Am căzut de comun acord să întrerupem această relație. Bianca merită ceva mult mai bun decât mine, pentru că este o femeie frumoasă, ambițioasă și pe picioarele ei. Îmi doresc să ies elegant din această relație. Îi doresc tot binele ei și familiei ei. Referitor la nuntă, nu s-a pus niciodată problema. Nu ne-am făcut planuri niciodată de nuntă.

Sunt un bărbat singur, fără nicio obligație, cu gândul doar la copiii mei și la afaceri. Atât. Am avut o relație frumoasă. Vreau să rămân doar cu amintirile bune din această relație. Despre Bianca am o părere foarte bună și îi doresc binele și cam atât. Nu cred că această mediatizare care s-a făcut este benefică cuiva. Nu am avut nicio discuție cu familia mea despre Bianca Drăgușanu. Nu comentez declarațiile Biancăi. Eu îmi asum ce spun”, spusese milionarul pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies