Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu, scandal din cauza unei neînțelegeri: „Pot înjura, ceva groaznic, de toate înmormântările”

Bianca Drăgușanu, scandal din cauza unei neînțelegeri: „Pot înjura, ceva groaznic, de toate înmormântările”

de Clara

De curând, Bianca Drăgușanu a trecut prin momente mai puțin plăcute atunci când s-a confruntat cu o problemă din cauza locurilor de parcare.

„Dacă ai avea ceva de câștigat, aș înțelege, dar așa, gratuit, asta înseamnă că mă-ta e proastă, iar tu ești dobitoc. De exemplu, asăzi, când m-am dus la atelier, un muncitor parca într-un loc găsit la întâmplare. L-am întrebat dacă mă lasă să stau cinci minute în locul lui și mi-a zis că da. Vine șeful lui și îi zice să nu mă lase, la care eu, foarte politicoasă, îi spun șefului prost că l-am rugat pe muncitor. (…) Bă, ești prost? Du-te dracu în copac!

Sper să-i fie ziua și viața așa cum îi este sufletul. L-am blestemat suficient. Mi-am dat seama că, atunci când sunt în trafic, pot înjura timp de cinci minute, fără să mă repet. Pot înjura, ceva groaznic, de toate înmormântările, rudele, tot. Mie mi se pare incredibil cât de răi pot fi unii oameni gratuit”, a spus aceasta în mediul online.

Bianca Drăgușanu spune dacă se înțelege sau nu cu mama lui Gabi Bădălău

După mai multe zvonuri, cum că aceasta nu se înțelege cu mama lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a lămurit situația.

„E aberant. Nu e adevărat. Acest subiect nu are legătură cu mine niciodată. Nu există acest scandal. Cineva care nu are ocupație inventează subiecte. La cum sunt eu și mă știe toată lumea, mie, dacă mi se spune ceva de genul, în secunda doi expun pe media, pe Instagram-ul meu și știe toată lumea dacă e adevărat sau nu.

Sunt persoana care nu se ascunde și nu își poate ascunde stările, nu am de ce. Dacă exista vreun conflict, eu îl dau «la populație» pe tavă. Nu există niciun conflict în momentul de față și aș ruga să nu mă provoace nimeni că, dacă intri în mocirlă, te mănâncă porcii. Nu se ceartă nimeni cu nimeni”, a spus Bianca Drăgușanu pentru cei de la wowbiz.ro…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies