Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu se bucură de despărțirea lui Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu se bucură de despărțirea lui Alex Bodi?

de Clara

De când Daria Radionova și Alex Bodi au anunțat că s-au despărțit, Bianca Drăgușanu postează mesaje cu dublu sens. Multă lume este convinsă că toate mesajele sunt adresate fostului ei soț și că s-ar bucura pentru despărțirea acestuia.

„Time discovers truth (n.r.: Timpul descoperă adevărul)”, a fost una dintre postările Biancăi, alături de un sticker „Karma”. „Toți cei care sunteți deprimați, vreau să vă spun că viața e frumoasă. Nu a voastră, în general așa” + “It’s funny, because it’s true (n.r.: E amunzat, pentru că e adevărat)”, ”Access to my energy is a privilege (n.r.: „Accesul la energia mea este un privilegiu”), au fost celelalte mesaje postate de fosta prezentatoare de la Kanal D.

„Ne-am despărțit acum două săptămâni, fără să ne mai certăm sau ceva de genul. Trec printr-o perioadă mai agitată a vieții mele și cred că tensiunile și-au spus cuvântul. E o femeie foarte OK și îi mulțumesc că a fost lângă mine în momentele respective. Nu ne mai urmărim (n.r.: pe Instagram) pentru că nu are sens, suntem fiecare cu viața lui”, a mărturisit afaceristul din Mediaș pentru cancan.ro.

După ce Bodi a atacat-o în mediul online, Daria a reacționat și ea pe rețelele de socializare: „Nu am menționat nimic rău despre tine. Și tu…ce ai făcut? Dar așa cum am spus, dacă mă provocați, atunci veți dispărea ca penele în vânt. În situația ta delicată, ți-aș recomanda să mă lași în pace și să nu vorbești de rău despre mine. Nu există nicio relație în care să fi ajuns frumos, respectuos, demn…Spune multe despre tine. Yah! Bărbații adevărați nu se comportă așa. Îți repeți constant greșelile cu fiecare relație. Respectă-te măcar pe tine și încearcă să fii bărbat cel puțin o dată în viață”.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies