Home Stiri mondene Bianca Drăguşanu şi-a făcut o operaţie estetică la nivelul ochilor

Bianca Drăguşanu şi-a făcut o operaţie estetică la nivelul ochilor

de Buinoschi Andreea

Bianca Drăguşanu a trecut pragul medicului estetician din nou. Aceasta şi-a făcut o nouă intervenție chirurgicală, îndeplinindu-şi una dintre dorinţele pe care le avea.

Fosta prezentatoare şi-a dorit să aibă „ochi de pisică”, iar acest lucru a fost realizat la Cluj, acolo unde are cabinetul medicul său estetician.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici, pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine. Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru nimeni altcineva. Asta e, îmi asum”, a spus fosta prezentatoare, conform celor de la spynews.ro, în urmă cu ceva timp.

„Cel mai frumos sentiment pe care îl trăiesc în ultimul an e atunci când vine dimineața și îmi spune «Te iubesc!». E un sentiment incredibil pe care nu m-am gândit vreodată că o să-l simt. Mă uit la ea și zic «Doamne, îți mulțumesc!». Ea e bateria mea, viața e ca marea, nu o interesează dacă știi să înoți sau nu. Ea e colacul meu de salvare”, a spus Bianca în cadrul unui podcast.

„În momentul în care Sofia a venit pe lume, a fost o nebunie națională. Toată lumea spunea ca eu am avut o sarcină fake și că am avut o mamă-surogat, pentru că eu, a treia zi, am ieșit din spital într-un corset măsura XS și burta dispăruse instant. Aici a fost nivelul ambiției mele după sarcină, să mă refac foarte rapid și să nu am timp de depresie.

Am avut tot felul de probleme. În ultimele două luni nu mai poți să dormi, nu-ți găsești nicio poziție, mâinile umflate, picioarele la fel, te doare spatele, nu poți să te îmbraci”, a declarat creatoarea de modă în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies