Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se gândesc la nuntă

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se gândesc la nuntă

de negriuelena

Relația dintre Bianca Drăgușanu și omul de afaceri Alex Bodi devine din ce în ce mai serioasă. Aceștia nu își pot imagina viața unul fără celălalt și au început să se gândească la viitor.

Recent, cei doi au vorbit despre nuntă, făcând aluzie că deocamdată nu se grăbesc să facă marele pas. Alex Bodi nu a cerut-o încă de soție, precizând că așteaptă să sosească momentul potrivit pentru a face acest lucru. Aceștia nu vor să forțeze ceva în relația lor, preferând să lase lucrurile în voia sorții și să aibă loc în mod firesc, de la sine.

„Aștept momentul potrivit”, a declarat Alex Bodi în legătură cu cererea în căsătorie.

„Dacă e să se mai întâmple chestia asta, nu vreau să îmi fac niciun plan, că Dumnezeu ştie. Noi amândoi trăim prezentul. Ne bucurăm că suntem sănătoși, unul de celălalt, de copii noştri şi nu stau să analizez chestii de genul ăsta. Adică dacă e să se întâmple, cu siguranţă se va întâmpla. Nu vreau să fie nimic forțat. Dar încă nici eu nu văd niciun inel pe deget”, a precizat Bianca Drăguşanu.

Recent, cei doi au petrecut o vacanță de vis în Singapore și au oferit detalii în cadrul unui interviu oferit pentru Antena Stars.

„A fost cea mai frumoasă vacanţă pe care am avut-o în viaţa mea. Civilizație, disciplină, curăţenie, mâncare. Am stat nouă zile, cam aşa. Noi nu ne plictisim niciodată. Mergeam la sală dimineaţa. Seara plimbări, locuri superbe. E un oraş super modern…

Am mâncat o ciupercă de la ei, preparată într-un stil foarte dubios. Supa de ciuperci era făcută… crudă, nu ştiai ce e. Magneţi am adus. Nu a fost scump. Mergi cu un buget puţin şi te încadrezi, când nu mai ai bani vii acasă”, au spus Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies