Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi, împreună la ziua lui. Cum au reacționat când s-au întâlnit

Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi, împreună la ziua lui. Cum au reacționat când s-au întâlnit

de negriuelena

Alex Bodi a împlinit o frumoasă vârstă, iar cu această ocazie a fost sărbătorit cu fast în cadrul unui club de lux din București.

Printre cei invitați la petrecerea organizată de ziua sa de naștere s-au aflat și fosta lui soție, alături de fiica lor.

Actuala soție a lui Alex Bodi, Bianca Drăgușanu, nu a lipsit, ba chiar i-a pregătit acestuia o surpriză de proporții.

Aceasta a aranjat ca la un moment dat să se afișeze pe un ecran imens o fotografie cu ea și soțul său, unde erau îmbrățișați, iar pe imagine era scris: „Happy Birthday, Alex Bodi!”.

În momentul în care a apărut fotografia respectivă, invitații s-au ridicat și au aplaudat, fiind impresionați de gest.

Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi au fost alături de omul de afaceri în ziua cea importantă pentru el și s-au distrat împreună.

Cele două s-au înțeles foarte bine, iar Bianca Drăgușanu a făcut mai multe fotografii cu fosta soție a lui Alex Bodi și fiica acesteia, pentru a demonstra tuturor că se înțeleg foarte bine.

Blondina a încărcat fotografiile respective pe contul său de Instagram, arătând că nu a avut nimic împotrivă ca fosta soție a lui Alex Bodi să fie invitată la petrecere.

Fiica lui Alex Bodi pare relaxată și a zâmbit larg în fotografii, lăsând să se înțeleagă faptul că micuța o aprobă pe noua soție a tatălui său și este chiar încântată de ea…

Surse: wowbiz.ro, instagram.com

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

error: Alert: Content is protected !!