Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu spune ce a făcut cu zecile de mii de euro găsite într-un mall

Bianca Drăgușanu spune ce a făcut cu zecile de mii de euro găsite într-un mall

de Clara

 

Bianca Drăgușanu a povestit, în urmă cu doar câteva zile, un eveniment ce i s-a întâmplat de curând. Creatoarea de modă susține că, în timp ce se afla într-un mall din Capitală, alături de o bună prietenă, cele două au găsit o sumă importantă de bani uitată într-un magazin.

Mai exact, este vorba de suma de 21.000 de euro, dar și de pașaportul persoanei care uitase banii. Prietena Biancăi a sunat imediat la poliție, însă fosta soție a lui Victor Slav a fost cu un pas înainte, întrucât coincidența face ca aceasta să cunoască persoana care își uitase actele și pașaportul. Pe contul său de Instagram, Bianca Drăgușanu a povestit cine este persoana respectivă și cum de se cunosc.

Bianca Drăgușanu cunoștea persoana care a pierdut banii și actele

„Prietena mea a găsit pe tejgheaua de la magazin o pungă cu 21.000 de euro. Prietena mea a sunat la poliție, bine înțeles, după ce mi-a cerut sfatul. Știu că pare un pic de telenovelă, dar așa este, a sunat la poliție și, întâmplător sau nu, cunoșteam cetățeanul din pașaport, pentru că, în pungă, era un pașaport. Și cunoșteam cetățeanul.

Așadar, am sunat la poliție, a venit poliția, aveam numărul de telefon al omului. A venit omul și, de aici, întreaga procedură. A trecut să plece la poliție, să își recupereze banii.

Una peste alta, vreau să vă arăt eroina zilei! (n.r. prietena ei, Andreea). Și noi considerăm că astăzi am făcut o faptă bună, pentru care nu ni s-a spus nici măcar «mulțumesc». Concluzia zilei: eu cred că viața ne răsplătește oricum și cred că faptele bune se întorc înzecit înapoi”, a spus aceasta pe contul său de Instagram.

Creatoarea de modă vrea să dea lovitura în Dubai

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu spunea faptul că își dorește să își mute afacerea cu haine în Dubai. Aceasta este una dintre destinațiile de vacanță preferate ale fostei prezentatoare și aceasta a mărturisit că prietenele ei sunt de părere că ar putea face bani frumoși și în Dubai.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies