Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu spune în ce relații a rămas cu Victor Slav

Bianca Drăgușanu spune în ce relații a rămas cu Victor Slav

de Clara

Bianca Drăgușanu a vorbit, de curând, despre relația pe care o are cu Victor Slav. Aceasta susține că, deși s-au despărțit și, pentru că au un copil împreună, aceștia au rămas prieteni.

„I-am dat-o pe Sofia într-una din zilele de Paști, a venit și mi-a adus-o. Suntem prieteni, suntem ok, bună, ce faci, aoleu mă doare spatele, că pe el în cam doare tot timpul spatele. El e mai sensibil”, a spus aceasta în cadrul unui interviu, conform spynews.ro.

Victor Slav a recunoscut că a înșelat în relații, dar nu a spus dacă este vorba de Bianca Drăgușanu

„Da, am înșelat. Da, am fost și înșelat. Am 41 de ani și am făcut multe. Nu contează pe cine. Cu cine eram într-o relație. Pot să spun că am înșelat și vedete și persoane normale. Când nu mai mergea treaba, dar tot înșelat se pune. În mod normal, ar fi trebuit să pui punct și după aceea să faci. Au fost și relații în care nu am trădat. Am avut și partenere care nu m-au înșelat”, a spus acesta în cadrul emisiunii Oanei Radu.

„În general, îmi este greu să-mi las copilul cu o altă femeie, dar, pentru că am încredere în el, știu că face alegeri corecte, că e un bărbat cerebral și că fata stă cu el. Știam de acest detaliu despre ea. Dar cred că, până la urmă, nu este de condamnat. Pentru că este o femeie care știe ce face. Fata mea e mare, nu mi-a spus niciodată nimic rău despre ea. Nu are de ce să-mi fie frică. Până la urmă, eu sunt leoaică și nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică.

Deocamdată, stau liniștită! Oricum, copilul trăiește și locuiește cu mine, se duce o dată la două săptămâni la tatăl ei acasă, o zi. Deci, nu cred că cineva ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”, a declarat Bianca Drăguşanu, conform cancan.ro, despre actuala parteneră a lui Victor Slav.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies