Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu surprinde din nou. Ce a făcut blondina

Bianca Drăgușanu surprinde din nou. Ce a făcut blondina

de negriuelena

Bianca Drăgușanu a dezvăluit faptul că și-a schimbat numele în acte după căsătoria civilă cu Alex Bodi.

Spre deosebire de alte vedete care preferă să rămână și în buletin cu numele care le-au consacrat, aceasta surprinde prin faptul că a preluat legal numele de familie al soțului său.

Fosta prezentatoare TV de la Kanal D a oferit lămuriri în privința cununiei religioase, având în vedere că există multe zvonuri conform cărora ba o va face, ba că ar fi anulat-o.

Se pare că pregătirile de nuntă sunt în toi, iar Bianca Drăgușanu și Alex Bodi încă mai au o mulțime de lucruri de stabilit pentru marele eveniment din viața lor.

Sexy blondina a precizat în cadrul emisiunii Vorbește lumea faptul că nu poate să pună la punct în doar 30 de zile toate detaliile în legătură cu nunta și, în plus, și-ar dori să invite artiști internaționali.

 „Nu știu de unde zvonurile cu nunta acum. O să fie, clar. Teoretic, nu ai cum să organizezi o nuntă în 30 de zile. Ne-am dorit niște cântăreți internaționali”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu.

Vedeta și soțul său nu s-au decis deocamdată cum își doresc să facă petrecerea de nuntă, dar au două variante pe care le iau în calcul.

 „Sunt două variante: ori o să mă ia cu avionul și mergem pe o plajă desculți, iar a doua variantă este să fie ceva foarte grandios.

Ne-am gândit să fie una restrânsă, cu apropiații, ori… avem variante, doar că nu avem timp acum”, a mai spus aceasta…

Sursa: stirimondene.fanatik.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies