Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu va ajunge iar în fața altarului? Declarații în premieră!

Bianca Drăgușanu va ajunge iar în fața altarului? Declarații în premieră!

de Buinoschi Andreea

Acum, mai mult ca niciodată, Bianca Drăgușanu vrea să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. Din spusele sale, vrea ca acest lucru să se întâmple cât mai repede și este extrem de hotărâtă în ceea ce privește acest măreț pas.

Deși relația pe care o are cu Alex Bodi a fost una extrem de tensionată, aceștia despărțindu-se de multe ori, iată că, în cele din urmă, cei doi vor să își unească destinele.

„Am avut doi soţi, două divorţuri, urmează a treia căsătorie. Din prima căsătorie a rezultat soţia, de a doua nu am ce să vorbesc, este irelevantă. În viaţa mea se petrec atât de multe lucruri frumoase… Tot ce se întâmplă acum, se întâmplă cu un scop”, a declarat Bianca în cadrul unei emisiuni TV.

Potrivit cancan.ro, blodina chiar a vorbit despre planurile sale și a dat o altă veste mare. „Eu vreau să deschid o «școală de dive». Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, stau cu copilul sau duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul. De miercurea viitoare începem cursurile la «școala de dive». O să explic ce am promis: Instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, a spus aceasta în cadrul unei emisiuni televizate.

Bianca Drăgușanu a reușit să ajungă și în presa internațională. Jurnaliștii de la Daily Star au vorbit despre operațiile estetice pe care le are: a apelat la chirurgi pentru mărirea sânilor și a posteriorului, și-a subțiat gleznele, și-a făcut o operație la nivelul nasului, și-a pus fațete dentare de 6.000 de euro, iar aceștia susțin chiar că și-ar fi scos și câteva coaste, pentru a fi ma slabă…

Sursa

Sursa

loading...

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies