Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu va avea procesul împotriva Claudiei Pătrășcanu, iar prezentatoarea este sigură că va câștiga

Bianca Drăgușanu va avea procesul împotriva Claudiei Pătrășcanu, iar prezentatoarea este sigură că va câștiga

de Clara
  • Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău.
  • Claudia Pătrășcanu a început să facă fel de fel de acuzații în mediul online și la televizor.
  • Cele două s-au atacat în permanență.

Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, iar Claudia Pătrășcanu, când a aflat de cele întâmplate, în urmă cu doar câțiva ani, a început să facă fel de fel de acuzații în mediul online și la televizor.

Cele două s-au atacat în permanență, motiv pentru care, Bianca a decis să o dea în judecată pe aceasta pentru defăimare, pentru ca scandalul să ajungă la final.

Bianca Drăgușanu este sigură că va câștiga

Avocata pe care Bianca Drăgușanu a angajat-o a declarat că are toate dovezile necesare pentru a putea să probeze acuzațiile făcute de Claudia Pătrășcanu la adresa clientei sale.

Mai mult decât atât, conform persoanelor apropiate prezentatoarei TV, aceasta a declarat că, dacă nu ar fi avut probele necesare, nu ar fi dat-o în judecată.

De asemenea, potrivit avocatei sale, Bianca Drăgușanu este optimistă în ceea ce privește procesul care va avea loc pe data de 1 martie, fiind convinsă că justiția va fi de partea ei și că îi va face dreptate.

Avocata este convinsă că va câștiga procesul

Prin urmare, prin intermediul acestui proces, Bianca Drăgușanu speră ca scandalul dintre ele să se încheie odată pentru totdeauna și speră, de asemenea, ca fosta soție a lui Gabi Bădălău să nu îi mai aducă niciun cuvânt jignitor.

„Până și un ochi neavizat poate observa că nu este o atitudine corespunzătoare normelor sociale, astfel încât, au fost încălcate drepturile clientei mele ocrotite de Constituția României, Drepturile omului, Codul Civil și, inclusiv, s-au comis o serie de infracțiuni de către dna Pătrășcanu Claudia.

Mai multe aspecte nu vă pot divulga momentan, întrucât am obligația păstrării secretului profesional. Referitor la acuzațiile pe care le aducem, dispunem de mijloacele necesare probării acestora”, a spus avocata, pentru spynews.ro.

Sursa

 

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies