Home Stiri mondene Bianca Drăgușanu vorbește despre petrecerea spartă de poliție

Bianca Drăgușanu vorbește despre petrecerea spartă de poliție

de Clara

În urmă cu două zile, Bianca Drăgușanu, alături de sora sa și mai mulți prieteni, s-au distrat pe cinste la o petrecere. La restaurantul la care au mers a cântat Adi Minune, iar ea susține că toți cei care au greșit trebuie să plătească.

Potrivit blondinei, filmulețele pe care le-a urcat pe contul său de Instagram au fost puse după ce a ajuns acasă și nu a încălcat regulile autorităților. „Toată lumea bate toba aiurea. Eu la ora 23 am fost în casă. Postările pe care le-am făcut nu aveau legătură. Eu, când făceam postările, eram deja acasă. Am salvat filmulețele în telefon și le-am pus la ce oră am crezut eu. În momentul în care s-a închis petrecerea la ora 23 pentru mine, pentru mine s-a închis petrecerea la ora 23, eu m-am ridicat și am plecat. Din ce am văzut la televizor, la ora 0:30, Poliția era deja acolo cu televiziunea. Dacă era să fiu amendată, nu aveam nicio problemă cu asta, că, vorba aia, cine greșește, plătește și îmi asumam și aia era”, a spus aceasta, pentru cei de la spynews.ro.

Mai mult decât atât, ieri, blondina a mers la masaj și a readus în discuție problema creată de petrecerea la care a luat parte. „(…) Este foarte mișto să îți cânte Adrian Minune. La ora 1:00, încheiam de văzut un film (…). Te poți distra, te poți distra foarte tare, mai ales dacă ești într-o companie plăcută, cum a fost a mea aseară. Invitatul de bază: sora mea (…) se acomodează cu ritmul meu de viață. (…)”, a spus fosta soție a lui Alex Bodi, pe Instagram.

La petrecerea la care s-a aflat Bianca au mai fost și Puya, Antonia și iubitul său, Alex Velea. Potrivit celor de la gandul.ro, amenzile au fost în valoare de peste 15.000 de lei…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies