Home Stiri mondene Bianca îl vrea înapoi pe Victor Slav. O noapte îi este de ajuns

Bianca îl vrea înapoi pe Victor Slav. O noapte îi este de ajuns

de Clara

Deși, în prezent, Bianca Drăgușanu are o relație cu afaceristul Alex Bodi, se pare că tatăl fetiței sale încă se află în inima ei. Bianca a recunoscut public acest lucru și a făcut-o chiar în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe PRO TV.

Cătălin Măruță s-a decis să o pună în încurcătură pe blondină și să afle detalii picante. Întrebată la care dintre bărbații din viața ei s-ar întoarce, aceasta a ezitat să dea un răspuns, deoarece nu a vrut să strice relația cu Alex Bodi, dar, în cele din urmă, dintre Victor Slav, Adrian Cristea și Cătălin Botezatu, aceasta l-a ales pe Victor. „La Victor Slav m-aș întoarce. Însă, să se înțeleagă că nu aveam de ales”, a specificat aceasta.

Bianca și Victor au împreună o fetiță, pe nume Sofia. Micuța împlinește patru ani chiar astăzi și a apărut în viața celor doi, după ce designerul vestimentar s-a întors din escapada cu Adi Cristea, de la Paris.

În cadrul unui interviu acordat celor de la viva.ro, în urmă cu mai mult timp, Victor Slav a vorbit despre relația pe care o are cu Sofia. „Este incredibil și fascinant pentru mine cum un copil atât de mic poate fi atât de empatic. Există între noi o conexiune foarte puternică (…) Încerc să o văd cât de des pot și îmi permite timpul. Ea stă la bunica ei acum, așa că ori mă duc eu acolo, ori vin ele aici, destul de des. Aș prefera mai des, dar în momentul de față pentru ea este bine să locuiască acolo, deoarece nu există poluare, mănâncă sănătos, legume și fructe din curte. La grădiniță, va veni la București. Dar acum e în mediul perfect pentru dezvoltarea ei. Din ce am observat, se aplică vorba că fetele sunt mai apropiate de tați. Acum Sofia este mică, dar vorbim, povestim… Suntem foarte apropiați, vine către mine când are o problemă, mă percepe ca pe un protector și, recunosc, mă topesc de dragul ei, mă emoționează teribil”, a mărturisit acesta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies