Home Stiri mondene Bianca Pop a fost implicată într-un nou scandal

Bianca Pop a fost implicată într-un nou scandal

de Buinoschi Andreea

Bianca Pop este din ce în ce mai mult în atenția presei, din cauza scandalurilor în care este implicată. După ce, recent, a avut un conflict cu un taximetrist, se pare că și acum ghinionistul a fost tot un șofer.

În urmă cu câteva zile, Bianca a început din nou să amenințe un taximetrist. Se pare că ultima pățanie nu a învățat-o nimic, iar Bianca a revenit iar la vechea atitudine, în ciuda faptului că, după spusele sale, încearcă să stea departe de orice fel de scandal.

Bianca Pop: „Păi și dumneavoastră nu sunteți om?”

Taximetrist: „Tocmai că sunt om, nu pot să transport animale”.

Bianca Pop: „Dar de ce nu puteți să transportați animale?”

Taximetrist: „Că nu vreau! Mi-e scârbă!”
„Ți-e scârbă, dar știi cu cine stai de vorbă?”

Taximetrist: „Nu contează, cine ești tu?”

„Bianca de la Insula Iubirii, aia care face scandal în presă. Ai auzit de Garan și de alea?”

Taximetrist: „Mă doare în p*** de Caran.”

„Ok! Să fii sănătos!”

Taximetrist: „Mă iei la mișto cu Caranii, mă ameninți. Vrei să dau telefon la 112 acum? Vrei să spun că mă ameninți cu țiganii?”

„Hai să plecăm acum. Hai că vin eu.”

Fosta ispită de la Insula iubirii a filmat întregul eveniment și l-a urcat pe internet. Se pare că taximetristul nu s-a lăsat impresionat de amenințările Biancăi și a plecat de lângă ea, fără să o lase să se urce în taxi.

Bianca Pop nu este la primul incident de acest fel. În urmă cu puțin timp, bruneta s-a urcat beată într-un taxi și a început să amenințe: „Am card, n-am cash, [email protected]#[email protected] În 2020 nu poți să plătești cu cardul? Bă#$%… Mamăăăă, ce nervi am! Duminică plec din România, șase luni! Te distrug! Mamăăăă, ce nervi am!”. «Victor, sună-mă, frate!», cere ea ajutorul. Care Victor?… Probabil nici ea nu știe. Pentru o sută de euro? Pentru o femeie care are poșetă de 6.000 de euro și pantofi de 800 de euro…”, a continuat aceasta…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies