Home Stiri mondene Bianca Pop, declarații noi despre viol

Bianca Pop, declarații noi despre viol

de Buinoschi Andreea

Bruneta a vorbit, în cadrul unui interviu, despre problema cu care se confruntă de câteva zile. Aceasta susține că a fost drogată și violată și își dorește ca vinovații sau vinovatul să plătească pentru ceea ce i-au făcut. Conform declarațiilor sale, Bianca va vorbi cu polițiștii, din nou, și le va explica, pas cu pas, ceea ce s-a întâmplat în acea seară, în club.

Deși, inițial, Bianca a spus că va divulga numele celui pe care îl consideră vinovat de ceea ce i s-a întâmplat, acest lucru nu a mai avut loc. „Am primit citație să mă prezint la secție. Merg la secție și mă vor duce și la IML.”, a spus fosta ispită, pentru cei de la spynews.ro.

Pe data de 26 august, în mod oficial, Bianca s-a lansat în industria muzicală. Aceasta și-a lansat prima melodie și videoclipul urma să apară mai târziu. Însă, din cauza problemelor pe care le are acum, această lansare se amână. „Îmi place să cânt, o să iau și lecții de canto, momentan, mă ajută Desanto, la el am înregistrat. Voi lansa 3 piese, la rând, sper să ajung pe primul loc în trending pe YouTube cu ele. Este visul meu din copilărie, îmi place la nebunie să cânt și voi reuși să îl întrec și pe Jador.”, le-a spus Bianca, celor de la wowbiz.ro.

În urmă cu ceva timp, aceasta a mai acordat un interviu sursei menționate mai sus și a vorbit despre proiectele sale muzicale, dar și despre starea sa sentimentală.

„Sunt singură și disponibilă….mă simt foarte bine, pentru că, de fapt am pe cine vreau eu. Sunt singură pentru că nu pot să stau cu oricine. În primul rând trebuie să-mi placă fizic, cum se comportă, cum mă tratează. Nu-mi doresc nimic. Sunt fericită și împlinită. Am tot ce și-ar putea dori oricine. Îi mulțumeșc Lui Dumnezeu pentru tot ce am.”, a spus fosta ispită.

 

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies