Home Stiri mondene Bianca Rus dă de pământ cu Botezatu: „designer neasumat”

Bianca Rus dă de pământ cu Botezatu: „designer neasumat”

de Buinoschi Andreea

Bianca Rus nu a mai suportat şi a răbufnit pe reţelele de socializare. Aceasta l-a criticat extrem de dur pe Cătălin Botezatu, spunând că este un „designer neasumat”. Mai mult decât atât, vedeta a însoţit mesajul şi de căteva fotografii făcute în timp ce era într-o relaţie cu Bianca Drăguşanu.

Botezate a fost invitat în emisiunea lui Teo Trandafir şi a comentat ţinutele Biancăi, doar că nu a avut nimic bun de spus la adresa lor. Aceasta a fost extrem de deranjată de criticile respective şi a spus şi ea ce crede despre celebrul designer român. Cătălin a sps că experienţa Bravo, ai stil! nu a însemnat nimic pentru ea, deoarece ar fi putut să înveţe foarte multe lucruri de acolo, dar nu a făcut-o.

„Bianca Rus a fost degeaba la «Bravo, ai stil!»Nu e singura concurentă care a trecut pe acolo degeaba. Au mai fost și altele, care nu au înțeles nimic”, a spus juratul de la Kanal D, în cadrul emisiunii Teo Show.

Bianca Rus a răbufnit şi a spus că Botezatu nu are niciun drept să spună astfel de lucruri despre ea, deoarece vestimentaţia pe care a criticat-o este chiar o creaţie de-a lui. „Mesaj Pt Bote: Să-ți permiți să cumperi cârpe de la Botezatu, un om normal lucrează doi ani, mă îmbrac după bugetul meu și cum îmi place mie… dacă Bote nu-și recunoaște și nu-i place creația lui, mie de ce mi-ar plăcea? Prefer un fake decât o cârpa de designer neasumat. Mai am cale lungă până să ajung pe alee Dragă Bote. Cum pe mine nu mă supăra criticile tale, sper că nici pe tine. Azi dau pupi, nu sunt supi”,  a scris aceasta pe pagina sa de Facebook.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies