Home Stiri mondene Bill Gates avertizează! Pandemia de Coronavirus nu este ultima

Bill Gates avertizează! Pandemia de Coronavirus nu este ultima

de Buinoschi Andreea

Recent, Bill Gates a declarat că pandemia de Coronavirus nu va fi ultima pandemie cu care lumea va trebui să se confrunte. Cu toate acestea, miliardarul este convins că temuta pandemie cu care ne confruntăm în momentul de față poate fi o lecție extrem de importantă pentru noi, deoarece putem învăța cum să fim cu un pas înaintea unei viitoare situații epidemiologice de acest fel.

Mai mult decât atât, fondatorul Microsoft a vorbit și despre teoriile conspirației care au luat naștere în jurul său, spunând că tot ceea ce el vrea să facă este să îi ajute pe cei din jur și nu să le facă rău.

„Trebuie sa ne pregătim pentru următoarea pandemie, deoarece cea a Covid-ului nu va fi ultima. Trebuie făcute investiții. Nu ne putem permite să fim prinși din nou cu fereastra deschisă. Amenințarea următoarei pandemii va rămâne întotdeauna deasupra capului nostru – cu excepția cazului în care lumea ia măsuri pentru a o preveni.

Oprirea următoarei pandemii va necesita cheltuirea a zeci de miliarde de dolari în investiții în fiecare an, dar amintiți-vă, costul pandemiei Covid-19 pentru întreaga lume este estimat la 28 trilioane de dolari. Lumea trebuie să cheltuiască miliarde pentru a economisi trilioane (și pentru a preveni milioane de decese). Cred că este cea mai bună, cea mai rentabilă poliță de asigurare pe care o poate permite lumea.

Niciun proiect în care sunt implicat nu presupune microcipuri implantate la oameni. Fundația noastră sprijină vaccinurile pentru a salva vieți. De ce oamenii cred acele lucruri rele? Sunt atâtea lucruri nebunești!

Într-o democrație, oamenii trebuie să știe adevărul și să poată lua decizii, fie că este vorba despre schimbări climatice, inegalități… Dar, când toate aceste lucruri sunt dezvoltate pe internet, trebuie să vă faceți griji. Sper că democrația se va întări și nu va slăbi”, a spus Bill Gates, invitat de France Info…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies