Home Stiri mondene Bobonete se confruntă cu mai multe probleme de sănătate

Bobonete se confruntă cu mai multe probleme de sănătate

de Clara

Mihai Bobonete se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Actorul a vorbit despre acest lucru în momentul în care Smiley și Pavel Bartoș au vrut să îi ofere o băutură alcoolică, dar juratul de la Pro TV a refuzat.

„Am și steatoză, adică mi-a crescut ficatul de la grăsime, deci eu nu beau”, a spus Mihai Bobonete, conform viva.ro.

Mihai Bobonete se bucură de un succes imens datorită serialului în care joacă. Cu toate că multă lume și-ar dori să fie în locul lui, acesta a povestit cât de greu a fost să ajungă în punctul în care este acum.

Mihai Bobonete vorbește despre drumul spre succes

„Celor care cred că celebritatea m-a lovit peste noapte le spun doar că sunt în direcția opusă a adevărului, pentru că nu vreți să știți prin câte am trecut la începuturile mele în București. A fost greu, dar am reușit să răzbesc și să-mi croiesc propriul drum. Viața mea de până acum poate fi un subiect de scenariu de film de Bollywood. E, oarecum, scenariul clasic cu băiatul care e încercat la greu, dar care primește ceva de la cineva și reușește să răzbată. Stand-up comedy este propulsia mea în carieră și forma mea de autoterapie”, a spus acesta pentru cei de la viva.ro.

„Nu a fost niciun casting. Serialul a pornit de la poveștile noastre de pe la țară. Mai târziu, se pune carnea pe personajele de astăzi și, cu ajutorul lui Mimi Brănescu, devenim ceea ce suntem acum. De altfel, și încrederea pe care Dragoș Buliga (producătorul și regizorul serialului) a investit-o în noi, în ăștia zece ani de filmări, a fost la fel, un stâlp de rezistență a ceea ce este azi «Las Fierbinți». Cam opt luni pe an, de la 5.45 la 20.00, fix cum ați citit. Cam 30.000 de pagini de text învățate în zece ani de filmări, cam niște păr alb la toată lumea și câteva zeci de insomnii sau stări de anxietate”, a mai spus actorul…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies