Home Stiri mondene Bogdan Mocanu și Bia de la „Puterea Dragostei”, detalii neștiute despre ce s-a întâmplat între ei. Bia a povestit tot

Bogdan Mocanu și Bia de la „Puterea Dragostei”, detalii neștiute despre ce s-a întâmplat între ei. Bia a povestit tot

de negriuelena

Recent, Bia de la Puterea Dragostei a povestit ceea ce s-a întâmplat între ea și Bogdan Mocanu atunci când s-au întâlnit.

Acum cei doi nu mai vor să audă unul de celălalt, cu toate că au fost la un pas de a începe o relație. Spre dezamăgirea fanilor, nu au ajuns să formeze un cuplu.

Concurenta l-a plăcut mult pe Bogdan Mocanu și a vorbit despre cum a decurs întâlnirea lor înainte de plecarea lui.

„Nu am avut ceva mai mult cu Bogdan. Înainte să plece ne-am întâlnit și am fost la un restaurant, dar nu s-a întâmplat nimic.

Am vorbit despre plecarea lui, că nu și-a dorit cu adevărat să plece, că pleacă cu inima îndoită.

Mi-a spus că are niște chestii cu Ana și cu Roxana pe care trebuie să le lămurească și să nu fac cuplu în casă”, a spus Bia.

„Ne-am întâlnit după ce el a fost eliminat, dar nu mi se părea nimic greșit, pentru că el nu era concurent. Ne-am luat la revedere.

Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, Andreea Mantea, a rugat-o să ofere mai multe detalii despre întâlnirea lor.

Mi-a zis de Ana, mi-a zis de Roxana, mi-a zis că el mai are lucruri de lămurit. A spus că nu vrea să plece și să nu fac cuplu aici în casă, să am grijă de mine”, a mai spus concurenta.

„I-am zis că nu are pe nimeni potrivit pe caracterul ei și să nu facă un cuplu dacă nu simte acest lucru. Nu am rugat-o să mă aștepte”, este explicația pe care a oferit-o Bogdan Mocanu.

„Era distant față de mine și nu mă așteptam la asta”, a adăugat Bia…

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies