Home Stiri mondene Brad Pitt are o iubită de două ori mai tânără, dar încă nu și-a asumat public relația

Brad Pitt are o iubită de două ori mai tânără, dar încă nu și-a asumat public relația

de Clara
  • Brad Pitt are o nouă relație.
  • El și cea mai nouă iubită au fost văzuți pe străzile din Paris, în timpul unei plimbări romantice.
  • Niciunul dintre ei încă nu a confirmat relația.

Brad Pitt nu stă prea mult timp singur. Acesta are o nouă relație, iar el și cea mai nouă iubită au fost văzuți pe străzile din Paris, în timpul unei plimbări romantice, în „Orașul Iubirii”.

Brad Pitt și Emily Ratajkowski au luat masa de prânz la unul dintre cele mai frumoase restaurante din Capitala Franței și, la doar câteva zile distanță, cei doi au fost zăriți la un alt restaurant, însă, de data aceasta, în New York.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei încă nu a confirmat relația și, mai mult decât atât, potrivit apropiaților lor, relația nu este foarte veche. Așadar, cei doi preferă să o țină departe de ochii lumii, pentru ca aceștia să se asigure că nimeni și nimic nu intervine în perioada incipientă.

Între Brad Bitt și actuala iubită este o diferență de 27 de ani

Brad Pitt are 58 de ani, în timp ce Emily Ratajkowski are doar 31 de ani. Cu toate acestea, vârsta nu reprezintă un impediment pentru cei doi, iar acest lucru a fost confirmat de presa din Statele Unite ale Americii care i-a surprins pe cei doi îndrăgostiți, de mai multe ori, unul în compania celuilalt.

Emily Ratajkowski este un model și o actriță din Statele Unite ale Americii, dar care s-a născut, de fapt, în Marea Britanie. Aceasta este apreciată pentru frumusețea ei, dar și pentru talentul de care a dat dovadă pe ecrane.

Emily este în plin proces de divorț

Actuala iubită a lui Brad Pitt se află în plin proces de divorț de Sebastian Bear-McClard, cel care i-a și dăruit un copil anul trecut. Aceasta a decis să pună punct mariajului din cauza relațiilor extraconjugale numeroase pe care acesta le-a avut de-a lungul timpului.

Fanii lui Brad Pitt speră că Emily Ratajkowski să fie persoana potrivită pentru el și cea care să îl facă să uite de Angelina Jolie, fosta soție după care acesta încă suferă.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies