Home Stiri mondene Brad Pitt, prins într-un triunghi amoros. Iubita sa este măritată

Brad Pitt, prins într-un triunghi amoros. Iubita sa este măritată

de Clara

Nicole Poturalski, iubita lui Brad Pitt, este măritată. După ce au șocat lumea, apărând împreună, s-a aflat că femeia de care s-a îndrăgostit americanul nu are ochi doar pentru el.

Soțul tinerei Nicole este un bărbat mult mai mare decât ea. Acesta are 68 de ani și este proprietarul unui restaurant din Berlin, numit Borchardt. Conform Daily Mail, cei doi sunt căsătoriți de opt ani și au un băiețel în vârstă de șapte ani pe nume Emil.

O persoană apropiată celor doi a declarat pentru sursa menționată mai sus că bărbatul lui Nicole nu este deranjat de această relație extraconjugală a soției sale, deoarece nici el nu a fost genul de bărbat care să rămână lângă o femeie toată viața sa: „Ei încă sunt căsătoriți, însă relația lor este una deschisă. A mai fost căsătorit de mai multe ori și are cinci copii. Nu este interesat de negativitate sau gelozie”.

Se pare că actorul american și Nicole s-au întâlnit prima dată în anul 2019. Întâmplarea a făcut ca acest lucru să aibă loc în restaurantul pe care îl deține soțul ei, în timp ce promova filmul Once Upon a Time… in Hollywood. După aceea, au fost văzuți împreună la concertul lui Kanye West, din Los Angeles, în luna noiembrie, anul trecut.

În urmă cu doar câteva zile, Brad și Nicole au fost surprinși în timp ce se sărutau. Cei doi se întorceau din frumosul Paris și se îndreptau spre sudul Franței, locul în care actorul are o casă de vacanță. „Au fost văzuți urcând într-o mașină cu șofer care i-a dus la următorul lor zbor. Ei au mers cu avionul o oră și au fost văzuți la aterizarea în sudul Franței. Cei doi păreau foarte apropiați”, a spus un martor celor de la ET…

„Pe Angelina o interesează cu cine se întâlnește Brad doar dacă îi afectează pe copii, în rest chiar nu e interesată de viața lui de cuplu. A trecut de mult timp peste orice sentimente ar fi avut pentru Brad, deci nu mai e o problemă”, a continuat persoana respectivă.

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies