Home Stiri mondene Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou un cuplu? Unde au fost surprinși cei doi

Brad Pitt și Jennifer Aniston, din nou un cuplu? Unde au fost surprinși cei doi

de negriuelena

Brad Pitt (55 de ani) și Jennifer Aniston (50 de ani) au fost căsătoriți cinci ani, între 2000 și 2005, până când actorul a început o relație cu Angelina Jolie. La acea vreme s-a speculat faptul că Brad o înșelase pe Jennifer cu Angelina. Acum, la 14 ani de când Brad Pitt și Jennifer Aniston au divorțat și și-au văzut separat de viață, sunt din nou singuri, iar toată lumea care îi admiră dorește să îi vadă fericiți.

George Clooney se numără printre persoanele care doresc ca cei doi să se împace și să fie din nou împreună. Acesta este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Brad Pitt și, conform presei internaționale, ar fi aranjat de curând un weekend romantic la Roma fiind însoțiți de el și soția sa, Amal, totul petrecându-se în discreție maximă. Clooney s-ar fi implicat personal de toate aranjamentele necesare astfel încât să nu fie urmăriți de paparazzi și să nu îi deranjeze nimeni.

Tabloidele internaționale susțin că George Clooney plănuiește să îi determine pe Brad Pitt și Jennifer Aniston să formeze din nou un cuplu și face tot posibilul ca acest lucru să se întâmple, deoarece consideră că sunt suflete-pereche.

„George vrea să-l vadă pe unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Brad Pitt, fericit din nou. Asta înseamnă un singur lucru: Jennifer Aniston. Brad și Jen au stat la o vilă privată din Roma. George a organizat totul, spunând că face rezervarea pentru părinții lui, astfel încât să îi țină departe pe curioși. A fost un weekend romantic, iar asta în mare parte datorită personalului extrem de discret”, a declarat o sursă din anturajul actorilor citată de mirror.co.uk.

Cu toate că în mass-media vuiește zvonul că cei doi ar urma să se împace, niciunul nu a avut o reacție oficială despre acest subiect…

Sursa: avantaje.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies