Home Stiri mondene Bradley Cooper și Irina Shayk nu mai sunt un cuplu! Să fie de vină Lady Gaga?

Bradley Cooper și Irina Shayk nu mai sunt un cuplu! Să fie de vină Lady Gaga?

de negriuelena

Cunoscutul actor Bradley Cooper (44 de ani) a fost părăsit de iubita sa, fotomodelul de la Victoria’s Secret Irina Shayk (33 de ani). Această veste nu a surprins pe nimeni, întrucât zvonurile că cei doi nu se mai înțelegeau au planat ceva vreme asupra lor.

Bradley și Irina au fost împreună patru ani și au o fetiță pe nume Lea De Seine Shayk Cooper, în vârstă de doi anișori. Relația dintre ei a fost una foarte bună și chiar s-au logodit, dar lucrurile au început să scârțâie în urma apariției filmului A Star is Born, în 2018, actorul jucând alături de Lady Gaga în rolurile principale.

Cei doi au interpretat doi îndrăgostiți, iar chimia dintre ei a stârnit multe comentarii pline de admirație, iar la gala premiilor Oscar, ce a avut loc în februarie 2019, au interpretat împreună melodia de pe coloana sonoră, Shallow, și au părut extrem de apropiați – prea apropiați, după cum susțin majoritatea celor care au urmărit momentul.

Atât Bradley, cât și Lady Gaga au infirmat zvonurile că ar avea o legătură de natură sentimentală, fiind deseori întrebați dacă între ei este ceva mai mult decât amiciție. Invitată în emisiunea lui Jimmy Kimmel, Lady Gaga a vorbit despre momentul de la Oscaruri, susținând la acea vreme că momentul a fost doar un act artistic și nimic mai mult, punând totul pe seama talentului lor actoricesc.

„Sunt un artist şi cred că eu şi Bradley ne-am făcut treaba bine. V-am păcălit pe toţi”, a declarat Lady Gaga.

Cu toate că zvonurile cu privire la o posibilă idilă între Bradley Cooper și Lady Gaga nu au fost confirmate oficial, se pare că neînțelegerile dintre actor și Irina au apărut după ce a avut loc duetul de la Oscaruri, iar recent fotomodelul a părăsit casa din Los Angeles în care locuia cu logodnicul său.

„Lucrurile s-au răcit semnificativ între Bradley şi Irina. Nu se înţeleg bine de câteva luni, iar Irina a decis că ar fi mai bine să se mute în propriul apartament”, este scris în publicația The Sun

Conform unor surse apropiate celor doi, aceștia ar dori să rezolve pe cale amiabilă problema custodiei fetiței lor.

Sursa: spynews.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies