Home Stiri mondene Brigitte a recunoscut că a fost părăsită de către Florin

Brigitte a recunoscut că a fost părăsită de către Florin

de Clara
  • Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut în urmă cu puțini ani.
  • Cei doi au participat la aceeași emisiune.
  • Aceștia s-au căsătorit după patru luni de relație.

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni difuzate la Pro TV, unde au participat în calitate de concurenți. Cei doi au decis să facă nunta după doar patru luni de relație.

Acum, după mai multe despărțiri și împăcări, Brigitte a decis să divorțeze. De data aceasta, despărțirea lor pare să fie una definitivă și mai multe amănunte ies la iveală.

Brigitte susține că a fost părăsită de soțul ei

„Nu mai este mult și se vor împlini trei ani de la cea mai frumoasă zi pe care Domnul mi-a dat s-o trăiesc (n.red.: ziua nunții). Chiar dacă soțul meu a hotărât să mă părăsească, fără a-mi da nicio explicație, fără a-mi lăsa măcar șansa să pot să-i cer o explicație, după ce abia ne împăcasem. (…) Eu mă rog Domnului să-i deschidă ochii și să vadă adevărul.

Deci ceea ce au unit Dumnezeu omul să nu despartă. Nu poți lua cina stând ca un vrăjmaș la pândă, căutând jumătății tale judecata, că a dus copilul la Mall, la tatăl ei, și că era provocatoare, deși tu mi-ai luat acel costum. Că râd prietenii de tine că am pus o poză cu fostul soț. Și, până la urmă, iubitul meu soț, tu vrei să trăiești cu lumea?”, a postat aceasta în mediul online.

Aceasta nu mai putea îndura relația cu Florin

„Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor trei ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii.

Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care, pur și simplu, nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”, a spus aceasta la Antena Stars.

„În perioada asta, am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public, s-a văzut altceva. Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: «Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?»”, a mai spus femeia de afaceri.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies