Home Stiri mondene Brigitte a recunoscut că a fost părăsită de Florin

Brigitte a recunoscut că a fost părăsită de Florin

de Clara
  • Brigitte și Florin Pastramă se pregătesc de divorț.
  • Aceasta a declarat că a fost părăsită de cel care încă îi este soț.
  • Brigitte a postat un nou mesaj despre cele întâmplate.

Brigitte a declarat că a fost părăsită de Florin Pastramă, la câteva săptămâni de când acest lucru a avut loc. Aceasta a postat un nou mesaj în mediul online, legat de ceea ce i se întâmplă.

Încă de când a anunțat că s-au despărțit, Brigitte susține că a fost abuzată verbal și fizic de către Florin și, de data aceasta, pare decisă să pună punct relației.

Ce a postat Brigitte în mediul online?

„Dar iată că voi vă hrăniți cu nădejdi înșelătoare, care nu slujesc la nimic. Cum? Furați, ucideți, preacurviți, jurați strâmb, aduceți tâmâie lui Baal, mergeți după alți dumnezei pe care nu-i cunoașteți… Și apoi veniți să vă infățișați înaintea Mea, în Casa această peste care este chemat Numele Meu, și ziceți: «Suntem izbăviți!, că iarăși să faceți toate aceste urâciuni!

Este Casă această, peste care este chemat Numele Meu, o peșteră de tâlhari înaintea voastră? Eu însumi văd lucrul acesta» zice Domnul. Tu ești prea drept, Doamne, că să mă cert cu Tine; vreau totuși să Te întreb asupra orânduirilor Tale. Pentru ce propaseste calea celor răi și toți mișeii trăiesc în pace?”, a scris fosta soție a lui Ilie Năstase în mediul online.

Aceasta nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Florin

„Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor trei ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii.

Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care, pur și simplu, nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”, a spus aceasta la Antena Stars.

„În perioada asta, am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public, s-a văzut altceva. Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: «Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?»”, a mai spus femeia de afaceri.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies