Home Stiri mondene Brigitte explică de ce a ales să îl părăsească pe Florin Pastramă: „Am fost amenințată”

Brigitte explică de ce a ales să îl părăsească pe Florin Pastramă: „Am fost amenințată”

de Clara

Relația dintre Brigitte și Florin Pastramă a ținut mereu prima pagină a ziarelor. Cei doi au avut o căsnicie tumultuoasă, existând mai multe momente neplăcute, decât momente plăcute. Acum, se pare că paharul s-a umplut, iar cei doi s-au despărțit.

Se pare că fosta soție a lui Ilie Năstase a ajuns la capătul puterilor. Aceasta a mărturisit că violențele fizice și verbale la care era expusă erau atât de dese, încât nu se mai simțea în siguranță, iar acest lucru este valabil și în ceea ce îi privește pe copiii săi.

Mai mult decât atât, familia lui Florin nu a plăcut-o pe Brigitte și le-a amenințat atât pe ea, cât și pe mama sa. Așadar, gravitatea lucrurilor a înclinat balanța, iar Brigitte a pus piciorul în prag.

„Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui să le spun, îmi pare rău, că e un bărbat extraordinar, dar presiunile îl fac să nu fie fericit. Sunt lucruri peste care poți să treci. Florin trebuie să-și rezolve probleme și trebuie să știe pe ce cale o ia! O să iau o pauză, pentru siguranța copiilor! Florin este violent din cauza problemelor pe care le are în familie. Eu am ajutat familia lui, dar nu mai pot așa. Am fost batjocorită și în permanență le-am plătit lor problemele. Și dacă fiul meu a stat două luni în acea casă, am ajuns să plătesc cu vârf și îndesat.

Familia lui a venit la mine în casă să le dau bani, să-i ajut, apoi mi-au făcut rău, au spus ca am Coronavirus ca să mi se închidă reality-show-ul și să rămân fără surse de venit. Veneau în casa mea, îmi cereau bani de chirie și apoi se aliau cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin. Și mama mea, care are probleme cu inima, a fost amenințată. Și eu am fost amenințată. Am fost sunată la 3.30 dimineața să mi se spună că o să văd eu adevărata lor putere”, a mărturisit Brigitte…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies