Home Stiri mondene Brigitte, în pragul falimentului: „Dacă face 1.000 – 1.100, zic «Doamne ajută!»”

Brigitte, în pragul falimentului: „Dacă face 1.000 – 1.100, zic «Doamne ajută!»”

de Buinoschi Andreea

Brigitte și soțul său, Florin Pastramă, au fost grav afectați de pandemie. Ceea ce este și mai grav este faptul că toate bunurile pe care le au au fost luate cu ajutorul unor credite bancare. Așadar, casa și mașinile au fost luate în rate și, orice ar fi, ei trebuie să își achite datoriile.

Conform spuselor fostei soții ale lui Ilie Năstase, shaormeria pe care ea și soțul său o au are încasări de trei ori mai mici decât avea înainte de starea de urgență. Din cauza faptului că multe persoane lucrează de acasă, nu mai au nevoie să își ia mâncare de pe drum.

Mai mult decât atât, Brigitte mai deține și un parc de joacă. Din păcate, nici acesta nu îi aduce venituri foarte mari, deoarece activitățile din spațiile deschise au fost interzise. Așadar, pentru a nu avea nicio problemă cu legea, ea și Florin trebuie să facă toate lucrurile legal, deoarece ar risca să piardă tot ceea ce au, iar situația s-ar putea agrava mult mai mult decât a făcut-o deja.

„Înainte să vină coronavirus, toate afacerile mergeau bine. Shaormeria făcea 3.000 lei pe zi. Acum dacă face 1.000 – 1.100, zic «Doamne ajută!». Locul de joacă făcea 10.000 euro profit. Făceam între 800 milioane și un miliard vânzare. Trei luni și jumătate a fost închis de tot. Știi foarte bine care este situația… Este așa și așa! Toți managerii au plecat, trebuie să răspund eu la telefon. Dacă nu ești pe fază și nu ești acolo, dăm faliment. Nu pot să vând tot ceea ce am, doar să plătesc anumite găuri. Casele sunt în rate, mașinile sunt în rate, trebuie să fac ceva! Trebuie să plec. Dacă vine ANAF-ul și eu n-am dat bon de casă, mă închide, eu nu pot să fac chestia asta, trebuie să dau la toată lumea bon de casă, nu pot să risc”, a declarat Brigitte Pastramă…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies