Home Stiri mondene Brigitte, noi mesaje cu subînțeles pentru Florin: „Un șarpe…”

Brigitte, noi mesaje cu subînțeles pentru Florin: „Un șarpe…”

de Clara
  • Brigitte a luat decizia de a se despărți de Florin Pastramă, după trei ani de relație.
  • De la anunțul despărțirii, Brigitte susține că are foarte mult de tras de pe urma relației lor și continuă să facă diferite declarații.
  • Acum, aceasta a postat un nou mesaj care a ridicat foarte multe semne de întrebare.

Brigitte a luat decizia de a se despărți de Florin Pastramă, după trei ani de la căsătorie. Se pare că, de data aceasta, decizia este una definitivă, mai ales că vedeta susține că are foarte mult de tras din cauza evenimentelor care au avut loc între ei. Acum, fosta soție a lui Ilie Năstase a postat un nou mesaj în mediul online care pare să fie adresat lui Florin Pastramă.

„Într-o zi, un șarpe a fost călcat de o mașină. Un om bun l-a văzut și l-a luat acasă, i-a îngrijit rana, l-a hrănit până s-a vindecat complet. Într-o zi, șarpele l-a mușcat de mână mortal. Omul, pe patul de spital, îl privește în ochi și îl întreabă:
– «După tot ce am făcut pentru tine, de ce eu?»,
– «Știai de la început că sunt o viperă!»”, a fost mesajul postat de aceasta.

Brigitte nu mai suporta greutățile din relația cu Florin

„Eu nu mai am bărbat. Pur și simplu, sunt singură. În decursul acestor trei ani, când am luat decizia să-l am pe Florin lângă mine, am fost în foarte multe mizerii care nu mi-au aparținut. Pot să spun că decizia de a opri toate aceste lucruri vine și datorită faptului că nu îmi aparțin acele mizerii.

Sunt un om care a muncit toată viața. Am fost de prea multe ori cu persoane care, pur și simplu, nu au avut ce căuta lângă mine. Vreau să tai din rădăcină și, până la urmă, am decis că este mai bine să merg în viață singură. Am făcut prea multe compromisuri”, a spus aceasta la Antena Stars.

Vedeta a spus că imaginea i-a fost afectată din cauza acțiunilor lui Florin

„În perioada asta, am fost târâtă în multe procese care nu mi-au aparținut, în multe scandaluri. De câte ori am încercat să fac ceva bun, public, s-a văzut altceva. Nu e ceea ce îmi doresc de la viața mea. De exemplu, mi s-a stricat frigiderul și au venit doi oameni și m-au întrebat: «Nu vă supărați, era făcătură episodul ăla când vă târa prin parcare și vă bătea?».

Multă lume mă întreabă lucrul ăsta. Până la urmă, ce mi-a făcut fostul meu soț, Ilie, dar să faci așa ceva ziua, în amiaza mare, fără niciun regret, ăsta e cel mai urât lucru. Florin nu mai are ce să caute în casa mea, în viața mea, niciunde. Florin nu mai există”, a mai spus femeia de afaceri.

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies