Home Stiri mondene Brigitte Pastramă a ajuns la capătul puterilor. Nu mai suportă tratamentul primit din partea lui Florin

Brigitte Pastramă a ajuns la capătul puterilor. Nu mai suportă tratamentul primit din partea lui Florin

de Clara

De aproape doi ani, Brigitte și Florin sunt împreună. Aceștia s-au cunoscut în cadrul emisiunii Ferma și au decis să facă nunta, anul trecut. Deși totul părea roz, adevărul se pare că este altul. Brigitte s-a săturat de modul în care soțul său, Florin Pastramă, se poartă cu ea și i-a atras atenția asupra acestui lucru.

Se pare că ceea ce nu i-a convenit vedetei a fost faptul că Florin îi reproșează mereu că a stat cu Ilie Năstase pentu bani, deși acesta o înșelase. În cele din urmă, Brigitte a izbucnit și i-a spus soțului său că s-a săturat să o trateze urât.

Mai mult decât atât, Brigitte s-a apărat, spunând că iubirea sa pentru Ilie a fost atât de mare, încât era în stare să renunțe la Dumnezeu, doar pentru ca relația lor să meargă așa cum trebuie. Cu toate acestea, tot efortul său a fost în zadar, deoarece, în cele din urmă, s-au despărțit.

„A fost soțul meu. Care m-a înșelat și n-am mai acceptat și m-am razbunat. M-am purtat și eu urât cu el, dar nu e normal. Eu pe el l-am iubit dar el și-a bătut joc de mine, am fost zece ani cu el. Nu e normal să spui asta despre mine, l-am iubit. Așa cum te iubesc pe tine acum. Nu e frumos ce ai făcut, să îmi dai exemple din trecut. Nu am stat cu el pentru bani, am muncit, mă jignești. Nu dau explicații decât în fața lui Dumnezeu. M-ai jignit enorm de mult astăzi. Nici măcar nu ți-ai cerut scuze. Mereu îmi arunci în față că am fost o proastă. Mereu am tras cu el, recunosc că m-am răzbunat. Dacă nu mă înșela și nu se întâmpla ce se întâmpla nu mai eram cu tine acum”, a spus aceasta…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies