Home Stiri mondene Brigitte Pastramă are probleme financiare: „Toate businessurile mele s-au dus în cap”

Brigitte Pastramă are probleme financiare: „Toate businessurile mele s-au dus în cap”

de Buinoschi Andreea

Brigitte Pastramă are probleme mari cu banii. După o viață trăită în lux și opulență, din cauza pandemiei, aceasta a trebuit să se învețe să se descurce cu mai puțin, așa cum au făcut și restul persoanelor.

Anul trecut, Brigitte și soțul ei și-au deschis o shaormerie, a cărei investiție nu a fost deloc mică. Din cauza pandemiei, vânzările au scăzut extrem de mult, lucru ce a forțat-o pe fosta soție a lui Ilie Năstase să renunțe la anumite privilegii.

Spre exemplu, a trebuit să renunțe la menajera pe care o angajase, deoarece suma pe care trebuia să i-o plătească în fiecare lună era mult prea mare pentru cât câștigă ea în această perioadă.

„Adevărul e că Florin era starul shaormeriei, eu spălam pe la cratițe, el doar ieșea afară să dea interviuri. Toate businessurile mele s-au dus în cap pe pandemie. Prima pe care am concediat-o a fost femeia pe care o aveam în casă. Avea 1.000 de euro pe lună, era bonă internă. Mă costa foarte mult. Acum vreau una care să vină doar de trei ori pe săptămână. Am dat anunț de angajare”, a mărturisit Brigitte, potrivit celor de la click.ro.

Din cauza coronavirusului, soții Pastramă au decis să vândă shaormeria, iar prețul este de 57.000 de euro. Cu toate acestea, nu se știe cine va dori să facă o astfel de investiție în această perioadă incertă.

Brigitte a decis să devină femeie de afaceri pentru a-și putea face toate poftele care, după cum se vede, nu sunt deloc ieftine. În urmă cu ceva timp, soțul ei, Florin Pastramă, a spus că aceasta s-a măritat cu Ilie Năstase pentru bani și nu din iubire. „Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai, mă, Brigitte, ce ți-a dat ție domnul Ilie? Două ceasuri, două genți și datorii. (…) Am și eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuție”, a spus acesta în cadrul propriului show…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies

Loading..