Home Stiri mondene Brigitte Pastramă este în stare de șoc. Fiul ei i-a distrus investiția de zeci de mii de euro

Brigitte Pastramă este în stare de șoc. Fiul ei i-a distrus investiția de zeci de mii de euro

de Buinoschi Andreea

Nu mai este un secret pentru nimeni că, atunci când își dorește ceva, Brigitte scoate oricât din buzunar pentru a obține ceea ce vrea. Așa s-a întâmplat și în cazul unuia dintre apartamentele pe care le deține, doar că fiul ei nu a apreciat investiția făcută și a distrus totul.

„Nu pot să cred! Mie îmi vine să plâng. În momentul în care am deschis ușa studioului, am fost șocată. Nu mă așteptam din partea lui Roby să distrugă apartamentul. Eu am băgat ultimii bani acolo. A costat câteva zeci de mii de euro. Nu pot să cred că va trebui să mai bag câteva mii de euro! A distrus faianța, a distrus toți pereții, a nenorocit acel apartament. (…) Și-a bătut joc de mine. Mi-a distrus tot. Cum a putut să facă așa ceva?! Eu am dat 5.000 de euro pe bucătăria asta. Astea sunt canapele de 1.000 de euro bucata.

Nu mă așteptam să îmi facă așa ceva și să fie atât de lipsit de respect. I-am dat apartamentul de la etajul 1, apoi i-am dat restaurantul, unde am băgat toți banii. Eu am investit în acel restaurant peste 70.000 de euro. Nu o să-l iert prea curând, chiar dacă e copilul meu”, a spus Brigitte în cadrul emisiunii sale.

„Ce ai făcut cu apartamentul meu? Ți-ai bătut joc de mine? Nu există! Cum adică să mă dea afară din apartamentul meu?! (…) Mă duc la Poliție pentru vandalism. Eu am făcut pușcărie pentru ca tu să fii un băiat respectuos. Dacă e copilul meu, trebuie să-mi vandalizeze tot?! Mi-a distrus două mașini. Apartamentul e pe firma mea. Înțelegerea noastră a fost că îți dau acest apartament, dar să ai grijă de el. (…) Îl blochez peste tot. E un nemernic și nu merită să fie copilul meu. Eu îi plătesc curentul, gazul. Gata, s-a terminat. Pentru mine, nu mai există copilul ăsta”, a spus aceasta, atunci când fiul ei și-a făcut apariția în apartament…

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies