Home Stiri mondene Brigitte Pastramă: „M-a bătut și…”

Brigitte Pastramă: „M-a bătut și…”

de negriuelena

Brigitte Pastramă a vorbit despre relația cu fostul soț, Ovidiu Torj. Cei doi au împreună o fiică pe nume Sara.

Vedeta are acum o căsnicie fericită alături de Florin Pastramă, dar a suferit foarte mult de-a lungul timpului, viața sa fiind marcată de relații eșuate.

În cadrul unei emisiuni de televiziune, bruneta a făcut dezvăluiri uluitoare despre chinul prin care a trecut atunci când era căsătorită cu Ovidiu Torj.

Acesta l-a acuzat că s-a comportat violent față de ea, iar detaliile despre incident au fost făcute publice după ce bărbatul a dezvăluit că vrea să își ia fiica de la Brigitte Pastramă, aceasta deținând custodia deplină.

Vedeta a făcut declarații zguduitoare despre tatăl fiicei sale.

„Eu țin minte că deși eram bolnavă l-am căutat la pușcărie. Eu i-am plătit avocații, eu i-am întreținut magazinul.

După ce m-a dezbrăcat în pielea goală, m-a bătut și m-a tăiat pentru a nu mai putea intra în restaurant, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie (n.r.: Năstase).

Iar apoi mi-am retras plângerea pentru fiica noastră. M-am despărțit de el că am avut un hematom și fisură pe craniu în urma corecțiilor pe care mi le-a aplicat.

Am acte și am plângerile mele!”, a declarat Brigitte Pastramă.

Aceasta a adăugat faptul că Ovidiu Torj nici măcar nu a plătit pensie alimentară pentru fiica lor, Sara, și, în plus, nu are dreptul să o viziteze până când devine majoră.

„Nu are dreptul până la 18 ani nici măcar să își vadă fata. Este exclusiv la mine fata! Nu are dreptul…

Nici pensie alimentară nu a plătit. Eu pentru fată fac lucrurile astea. Pentru fata mea l-am vizitat și la pușcărie”, a adăugat Brigitte Pastramă.

Sursa: wowbiz.ro

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies