Home Stiri mondene Brigitte Pastramă, momente emoționante de ziua sa: „Un bebe pe 2022”

Brigitte Pastramă, momente emoționante de ziua sa: „Un bebe pe 2022”

de Clara

Brigitte Pastramă și-a serbat ieri ziua de naștere. Aceasta a împlinit 45 de ani și, printre cadourile primite, se numără și unul din partea unei admiratoare.

„Domnul să vă umple viața cu multă sănătate și iubire! Să vă încingă brațele cu putere și să vă dăruiască un bebe pe 2022! Cu toată dragostea, Adriana din Maramureș”, se arată în bilețelul pe care aceasta l-a primit.

„Deci, eu chiar n-am crezut, am crezut că cineva își bate joc de mine, n-am crezut, n-am știut că e real. M-am speriat. Vă mulțumesc din suflet! Deci nu-mi vine să cred, n-am crezut că e real. E prima dată în viață când cineva necunoscut îmi face un așa cadou”, a spus Brigitte Pastramă, fiind foarte emoționată.

În momentul de față, soții Pastramă trec printr-un moment extrem de greu, deoarece casa de modă Louis Vuitton cere daune acestora, după ce au vândut măști false, folosind logoul brandului.

„Sunt de părere că au ajuns în această situaţie pentru că s-au depărtat de Dumnezeu şi s-au fălit cu bunuri materiale. Mai mult, potrivit lor, nu au știut că vând măşti contrafăcute sau că este ilegal să comercializeze produse cu inscripții de brand și nici că măștile sunt încadrate la obiecte sanitare.

Nu ştiam că nu avem voie să vindem ceva cu logo. Eu m-am îndepărtat de latura duhovnicească foarte mult și am început să mă îmbrac de la branduri, lucru care nu i-a plăcut lui Dumnezeu, pentru că un copil al lui Dumnezeu trebuie să fie smerit și consider că încercarea pe care am avut-o a fost din cauza faptului că Dumnezeu ne iubește și că vrea să ne arate că este alături de noi, deși noi nu am meritat”, a spus Brigitte pentru cei de la Antena Stars…

Sursa

Sursa

Citește și:

Clair.ro foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Accept Cookies